NIS2 er på vej: Find ud af hvad NIS2 er og hvordan du bliver compliant

Klar, parat, NIS2 compliant!
NIS2-direktivet skærper kravene til store og mellemstore organisationers håndtering af cyber- og informationssikkerhed. Bliver din virksomhed underlagt NIS2, og er I klar med en plan for, hvordan I vil imødekomme kravene fra myndighederne?

Hvad er NIS2? 
NIS2 (Netværks- og Informations-sikkerhed) direktivet fra EU sætter krav til virksomhedernes IT-sikkerhed. Disse krav er designet til at sikre et fælles højt sikkerhedsniveau i vitale sektorer, både offentlige og private.

Virksomhedernes IT-infrastruktur, databeskyttelse, netværkssikkerhed, adgangskontrol og håndtering af hændelser er alle områder, hvor kravene fra NIS2 kan påvirke virksomheder. Det indebærer også krav til rapportering af sikkerhedsbrud og implementering af passende sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge cyberangreb og beskytte vigtige informationssystemer og netværk.

15 sektorer, der bliver underlagt NIS2, fordi de er særligt kritiske og vigtige for samfundet.

Bliv NIS2 compliant med COMM2CLOUD

Som en Microsoft-partner med mange års erfaring med at levere sikkerhedsløsninger, har vi udviklet platformen COMM2CLOUD til at understøtte virksomhederne med compliance værktøjer og processer, for at kunne leve op til NIS2 direktivet, samt andre sikkerhedsinitiativer såsom ISO 27001, NIST SP 800, CIS.

Læs mere om platformen her. 

Kontakt os til et uforpligtende snak med vores specialister – hør mere om NIS2 kravene og få skræddersyet et compliance forløb der passer til netop jeres behov.

Bliv klar til implementeringen af NIS2 direktivet med NIS2 Foundation kursus. Læs mere om kurset v/ Dennis Nørager, Solution Advisor, Education.

LÆS MERE

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Kristoffer Hasselholdt Jensen
Head of Cloud


+45 50 10 11 00
Send e-mail

Har du spørgsmål til vores Cloud-specialister?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.