Skalerbar cloud-løsning med COMM2CLOUD Managed Platform

Med COMM2CLOUD kan man hurtigt integrere en gennemgående cloud-løsning fra Microsoft Azure. Du er sikret et fundament som er bygget efter best practises samt Cloud Adoption Frameworket (CAF).

COMM2CLOUD Managed Platform er et management værktøj, som gør arbejdet med governance og policies lettere at håndtere, og understøtter virksomhedens rejse mod compliance i forskellige sikkerheds initiativer og direktiver såsom NIS2.

Hvad er COMM2CLOUD?
Helt overordnet imødekommer platformen to forskellige use cases: Den ene er behovet for at imødekomme compliance i virksomheden. Den anden er et behov for at have et godt cloud fundament, med en infrastruktur som lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og automatisk bliver opdateret.

Hvem kan få værdi ud af det?
I fremtiden kommer compliance og governance til at fylde mere ude i de danske virksomheder.

For nogle betyder det, at de skal overveje om de er nødsaget til ansætte flere ressourcer eller oprette en hel afdeling til at varetage disse opgaver. Derfor er mange på udkig efter værktøjer som kan bistå dem i fremtidens udfordringer.

Læs mere om NIS2 her. 

Med COMM2CLOUD får du:

  • Implementering af best practice fundament baseret på Cloud Adoption Framework (CAF), så I får et gennemprøvet og veldefineret arkitekturdesign, med den rette struktur.
  • Udrulning af policy rammer, såsom ISO27001, NIST SP 800, CIS, som giver jer et compliance-overblik og gør det nemt at administrere, så I kan risikovurdere og højne sikkerheden i virksomheden.

  • Nem skalering af landing zones, sikrer strukturerede processer, så governance i virksomheden opretholdes.

  • Platformen opdateres så jeres miljø har de seneste policy-versioner og adgang til de nyeste rammeværktøjer.

  • Kvartalsvis gennemgang af policies, så I sikrer automatisering og effekt af de valgte initiativer.

Med COMM2CLOUD sparer I ikke bare tid, penge og ressourcer, men I forbereder jer også til de kommende krav og udfordringer.

Hvordan løfter COMM2CLOUD sikkerheden i infrastrukturen? Kontakt os til et uforpligtende snak med vores specialister - hør mere om vores platform, og hvordan det kan sikre jer et godt cloud fundament, samt værktøjer til compliance arbejde der passer til netop jeres behov.

COMM2IG employee portrait


Kontakt vores specialister


Kristoffer Hasselholt Jensen
Head of Cloud


+45 50 10 11 00
Send e-mail

Vil du vide mere?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.