Client Management. Tidskrævende, men uundværligt.

En struktureret drift af klienter er tidskrævende, men er en vigtig forudsætning for høj sikkerhed og produktive brugere. COMM2IG er eksperter i Client Management. Vi leverer ind til alle dele af enhedens livscyklus.

En struktureret Client Management sikrer, at alle enheder er opdaterede med nyeste versioner af applikationer, sikkerhedsopdateringer og antivirus. Samt at brugeren altid har de nødvendige applikationer til rådighed.

Mobilitet, cloud, og behovet for høj fleksibilitet ændrer brugsmønstret for informationsmedarbejderen, og det stiller store krav til virksomhedens Client Management. Brugerne har behov for at arbejde og tilgå systemerne hvor som helst og når som helst, og IT-afdelingen skal stadig sikre høj IT-sikkerhed og lave omkostninger.

Vi leverer fleksible ydelser og services, som kan understøtte hele Client Management-området. Fra enkeltstående projektydelser til fuld drift af alle dele af Client Management.

COMM2IG Client Management sikrer effektiv drift af klienter og applikationer i hele enhedens livscyklus – fra levering, mærkning, installation, udbringning, håndtering, nedtagning og recycling. Uanset om det er stationære, bærbare eller mobile enheder, hjælper vi med hurtigt og effektivt at håndtere hele jeres klientdrift. Og vi tilpasser konstant vores leverance, så den passer til lige jeres behov.

COMM2IG FastTrack

COMM2IG har sammen med FastTrack Automation udviklet en unik client management-løsning, som integrerer med COMM2IG-services som f.eks. apps on demand, monitorering og servicedesk. Løsningen er simpel, gennemtestet og klar til brug i løbet af et par timer. Der er ikke behov for de store og komplekse projekter. Løsningen er særdeles fleksibel, og der kan laves nye moduler efter behov til specifikke opgaver f.eks. en app til brugeroprettelse, app til oprettelse af servicedesk-sager m.m.

COMM2IG Apps On Demand

Med Apps On Demand får du adgang til en samling af færdigpakkede applikationer som er klar til deployment. Med en nem og billig abonnementsordning med COMM2IG kan du spare ressourcer samt hundredevis af timer på at pakke applikationer internt.

COMM2IG Office 365 FastTrack

Med COMM2IG FastTrack får du en hurtig og effektiv overgang til Office 365, uanset hvilken mail-platform du bruger. Vi kan migrere dine data hurtigt og effektivt samt sikre, at du får den bedste rådgivning. Med vores Microsoft Cloud Service Provider Portal, kan du skifte mellem planer, tilføje eller fjerne licenser ”on the fly” og dermed kun betale for det aktuelle forbrug.

Cloud Infrastructure

COMM2IG er en erfaren partner, når det kommer til at flytte services og servere til skyen. Vi har et stærkt og fokuseret team med både praktisk erfaring og uddannelse til at hjælpe vores kunder. Vi er eksperter i at bruge Microsoft Azure både til kritiske services og redundante datacenter- og backup-løsninger. Vores konsulenter er certificerede og trænede af Microsoft i Redmond og har gennemgået en Master Class uddannelse blandt ganske få i Danmark.

Microsoft System Center

COMM2IG leverer på hele Microsoft System Center suiten – SCCM, SCSM, SCOM etc. Vi designer, implementerer og drifter produkterne, og vores tætte samarbejde med Microsoft sikrer at vi altid er på højde med nye releases af produkterne.

Relevante rammeaftaler

Er du offentlig kunde, har du mulighed for at købe ind på følgende rammeaftaler:

SKI: 02.02 Computere.
SKI: 50.43 Tablets.

Læs mere

Samarbejdspartnere


Vil du vide mere?


Morten Dalgaard
Solution Advisor, Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00
moda@comm2ig.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.