Går du glip af praktiske og behjælpelige muligheder i din undervisning med Microsoft Teams?

Få helt styr på Microsoft Teams i din undervisning!

Det er vores erfaring, at mange overser nogle af de spændende værktøjer og muligheder i Microsoft Teams, som kan være med til at forbedre undervisningen.

Vil du have inspiration til, hvordan I kan få mere ud af Teams i skolen, har du mulighed for at købe et skræddersyet webinar eller en workshop, der kan hjælpe jer videre med Teams.

Skræddersyet webinar

Gennem nedlukningen af undervisningssektoren har mange stiftet bekendtskab med Microsoft Teams i form af onlinemøder og online undervisning – men Teams er meget mere end en møde-app. Derfor er der mange brugere, der overser nogle af de spændende værktøjer og muligheder Teams indeholder.

På baggrund af en dialog med jer, sammensætter vi webinaret og gennemgår de værktøjer, der er vigtige for jeres organisation.

Webinaret varer 1 time.


DKK 7.000

Workshop - fysisk eller online

I Microsoft Teams er der utallige tilpasningsmuligheder og indstillinger, så derfor kan løsningen i vid udstrækning skræddersyes til det enkelte team og klasse. Og da Microsoft Teams findes som både desktop version, online version og som app til mobile enheder, kan teammedlemmerne arbejde hvor, hvornår og på hvilken enhed der passer dem.

Efter en dialog om jeres behov og ønsker vil vi på workshoppen arbejde med udvalgte tilpasningsmuligheder og indstillinger, som er vigtige for jer.

Den fysiske workshop afholdes typisk kl. 9:00 -14:00, mens online afholdes med to sessioner á 3 timer samme dag.


DKK 12.900

Mød Frank og hør ham give eksempler på hvilke områder han kunne tage med på webinaret eller workshoppen hos jer.

Udfyld formularen!
— så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Jeg er interesseret i

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.


Har du spørgsmål?


Dennis Nørager
Solution Advisor, Education


deno@comm2ig.dk
+45 88 41 87 05