Attraktiv computerordning til dine studerende

Moderne teknologi til dine studerende

Digitalisering står højt på agendaen og COMM2IG kan hjælpe dig med at stille moderne teknologi til rådighed for dine studerende.

Formålet med computerordningen er at give dine studerende adgang til teknologi, som er designet til brug i klasselokalet. Ordningen kan hjælpe med at sikre, at dine studerende opnår stærke it-kompetencer og gennem teknologi får mulighed for at styrke kreativiteten.

Med denne ordning får dine studerende via uddannelsesinstitutionen mulighed for at købe eller leje en computer, som de selv vælger blandt en række eftertragtede computerbrands til fordelagtige priser.

Computerordningen indeholder en servicepakke, der sikrer, at de studerende tilbydes hurtig hjælp i forbindelse med service og support.

Det er ikke kun de studerende, der opnår værdi. COMM2IGs computerordning er et unikt koncept, som ikke belaster skolens økonomi og administration, da den tager hånd om alt fra administration og kommunikation til service
og support.

Attraktive brands til fordelagtige priser

Se udvalget

En computerordning for dine studerende, hvor alle detaljer er gennemtænkte

Produkter

Med en studiecomputerordning kan du tilbyde dine studerende den nyeste teknologi og eftertragtede computerbrands til fordelagtige priser uden at belaste skolen med ekstra administration.

Materiale til de studerende

Vi hjælper dig med at udarbejde kommunikation om ordningen til de studerende og stiller en materialepakke til rådighed. Materialepakken indeholder al praktisk information og “ofte stillede spørgsmål” – og kan tilrettes med egne vilkår.

Kontant køb eller lejeordning

Der er mulighed for at købe studiecomputeren kontant eller få stillet en computer til rådighed via en lejeordning. COMM2IG står for håndteringen i hele aftaleperioden.

Servicekoncept

Der er udvidet garanti og all-risk forsikring inkluderet i computerordningen. Hardwarereparationer og forsikringssager udføres omkostningsfrit af autoriserede servicepartnere i hele aftaleperioden.

kompetenceudvikling

Vi har et samarbejde med et udvalg af praktikere, digitale frontløbere og dygtige didaktikere, som alle arbejder med en åben, projektbaseret tilgang til undervisningen. Som en del af computerordningen kan du tilbyde dine studerende eller ansatte nye og spændende workshops.

administration og håndtering

Vi stiller en kundetilpasset portalløsning til rådighed, hvor alle bestillinger af computere, opkrævninger og evt. salg af computere til studerende efter endt lejeperiode håndteres. Vi rapporterer løbende, så du har overblikket.

Læs om studiecomputerordningen i vores bladrekatalog

åben katalog

Tilbyd dine studerende det bedste arbejdsredskab, og giv dine studerende mulighed for at have adgang til nyeste teknologi uanset demografi

Et attraktivt studiegode

Med studiecomputerordningen kan du tilbyde dine studerende et attraktivt studieredskab, som kan give alle mulighed at opnå teknologiforståelse inden for deres fag.

Giv mulighed for en lejeordning

Giv dine studerende mulighed for at købe en studiecomputer kontant eller få stillet en computer til rådighed via en lejeordning. Computerordningen giver alle studerende mulighed for at have adgang til nyeste teknologi uanset demografi og det øger mulighederne for teknologi anvendelse i klasselokalet.

en fantastisk it-oplevelse

Tilbyd dine studerende en computerordning, hvor der udover attraktiv teknologi også er tænkt på service, support og håndtering i hele perioden. Det skaber tryghed og sikrer at dine studerende altid er undervisningsparate.

Servicekoncept. Med COMM2IGs studiecomputerordning kan du give dine studerende ensartet teknologi designet til undervisningsbrug og slippe for bekymringer, der er forbundet med service og support

Nyeste teknologi

Computerordningen giver dine studerende mulighed for at have adgang til nyeste teknologi. Det kan give en ensartethed og nye teknologiske muligheder i klasserummet.

Ingen reparationsudgifter

Der er udvidet garanti inkluderet i computerordningen. Hardware-reparationer udføres omkostningsfrit af autoriserede servicepartnere i hele aftaleperioden.

All-risk forsikring

Hvis uheldet er ude, dækker all-risk forsikringen uheldige hændelser i aftaleperioden, dog ikke tyveri.

På Niels Brock får alle elever tilbudt en studiecomputer, og det giver eleverne lige muligheder uanset baggrund.

SE CASE

Kontakt Bodil Osberg eller udfyld formularen, hvis du vil booke en 45 minutters online præsentation om computerordningerne.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 88 41 87 26
Send e-mail

Kontakt mig for mere information

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Computerordning rettet mod

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

i samarbejde med