Attraktiv lærercomputerordning til dine ansatte

Moderne teknologi til dine ansatte. Den mest effektive arbejdscomputer er den, dine ansatte selv har valgt.

Digitalisering står højt på agendaen og COMM2IG kan hjælpe dig med at stille moderne arbejdsredskaber til rådighed for dine ansatte.

Ordningen tager udgangspunkt i at alle ansatte får stillet en arbejdscomputer til rådighed. Ansatte, som ønsker en anden model, end den standardmodel, som kommunen eller skolen tilbyder, kan vælge at opgradere model.

COMM2IGs computerordning giver ansatte mulighed for selv at have indflydelse på valg af deres arbejdsredskab ved hjælp af en nettolønsordning, der ikke skaber meromkostninger for kommunen eller skolen.

Et unikt koncept, som tager hånd om alt: Administration, kommunikation, services og indkøb på SKI-aftaler.

En lærercomputerordning, hvor alle detaljer er gennemtænkt.

Produkter

Med en nettolønsordning kan du tilbyde dine ansatte den nyeste teknologi og eftertragtede computerbrands til fordelagtige priser uden meromkostning for kommunen eller skolen.

Materiale til ansatte

Vi hjælper dig med at udarbejde kommunikation om ordningen til dine ansatte og stiller en materialepakke til rådighed. Materialepakken indeholder al praktisk information og “ofte stillede spørgsmål” – og kan tilrettes med egne vilkår.

Finansiering

Med den fordelagtige finansieringsløsning mindsker du behovet for likviditet og det er tilmeld muligt at indregne restværdi på teknologien og dermed sænke investeringen.

Servicekoncept

Der er udvidet garanti og all-risk forsikring inkluderet i computerordningen. Hardwarereparationer og forsikringssager udføres omkostningsfrit af autoriserede servicepartnere i hele aftaleperioden.

Kompetenceudvikling

Vi har et samarbejde med et udvalg af praktikere, digitale frontløbere og dygtige didaktikere, som alle arbejder med en åben, projektbaseret tilgang til undervisningen, og som en del af computerordningen kan du tilbyde dine ansatte nye og spændende workshops.

Administration og håndtering

Vi stiller en kundetilpasset portalløsning til rådighed, hvor alle bestillinger af computere, opkrævninger og evt. salg af computere til ansatte efter endt aftaleperiode håndteres. Vi rapporterer løbende, så du har overblikket.

Attraktive brands til fordelagtige priser.

Se udvalget

Tilfredshed. Når du giver dine ansatte mulighed for at vælge deres egen arbejdscomputer, stiger medarbejdertilfredsheden

ET ATTRAKTIVT PERSONALEGODE

Med computerordningen kan du tilbyde dine ansatte et attraktivt personalegode som også kan anvendelse privat.

GIV MULIGHED FOR NETTOLØNSTRÆK

Tilbyd dine ansatte en nettolønsordning og lad dem vælge deres eget arbejdsredskab. Computerordningen giver mulighed for, at ansatte ved hjælp af en egenbetaling kan få eftertragtede brands til fordelagtige priser.

EN FANTASTISK IT-OPLEVELSE

Tilbyd dine ansatte en computerordning, hvor der udover diverse services også er tænkt på kompetenceudvikling. Giv dine ansatte mulighed for at deltage på workshops, hvor digitale frontløbere og dygtige didaktikere giver inspiration til nye og spændende undervisningsformer.

Servicekoncept. Med COMM2IG’s lærercomputerordning slipper du for bekymringer, der er forbundet med uforudsete udgifter og kan i stedet fokusere på skabe fantastisk undervisning.

NY COMPUTER HVERT 3. ÅR

Computerordningen løber som udgangspunkt i 36 mdr. Det giver mulighed for at skrifte til nyeste teknologi hvert 3. år.

INGEN REPARATIONSUDGIFTER

Der er udvidet garanti inkluderet i computerordningen. Hardwarereparationer udføres omkostningsfrit af autoriserede servicepartnere i hele aftaleperioden.

ALL-RISK FORSIKRING

Hvis uheldet er ude, dækker all-risk forsikringen uheldige hændelser i aftaleperioden. Dog ikke tyveri.

Læs om computerordningen i vores bladrekatalog

Åbn katalog

Kontakt Bodil Osberg eller udfyld formularen, hvis du vil booke en 45 minutters online præsentation om computerordningerne.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 88 41 87 26
Send e-mail

Kontakt mig for mere information

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Computerordning rettet mod

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

i samarbejde med