Attraktiv computerordning til dine ansatte

Apple MacBook Pro and Female in enterprise environment
Apple MacBook Pro and male in enterprise environment

Moderne teknologi til dine ansatte. Den mest effektive arbejdscomputer er den, dine ansatte selv har valgt.

Digitalisering står højt på agendaen og COMM2IG kan hjælpe dig med at stille moderne arbejdsredskaber til rådighed for dine ansatte.

Ordningen tager udgangspunkt i at alle ansatte får stillet en arbejdscomputer til rådighed. Ansatte, som ønsker en anden model, end den standardmodel, som virksomheden tilbyder, kan vælge at opgradere model.

COMM2IG’s computerordning giver ansatte mulighed for selv at have indflydelse på valg af deres arbejdsredskab ved hjælp af en egenbetaling eller en nettolønsordning, der ikke skaber meromkostninger for virksomheden.

COMM2IGs computerordning er et unikt koncept, som med vores lifecycle management tager hånd om alt: administration, kommunikation, håndtering, services, finansiering, recycling m.v.

Tilfredshed. Når du giver dine ansatte mulighed for at vælge deres egen arbejdscomputer, stiger medarbejdertilfredsheden

GIV MULIGHED FOR NETTOLØNSTRÆK

Tilbyd dine ansatte en nettolønsordning og lad dem vælge deres eget arbejdsredskab. Ansatte, som ønsker en anden model, end den standardmodel, som virksomheden tilbyder, kan vælge at opgradere model ved hjælp af en egenbetaling eller et månedligt nettolønstræk. Vi hjælper dig med håndteringen.

Et attraktivt personalegode

Med computerordningen kan du tilbyde dine ansatte et attraktivt personalegode,
som også kan anvendelse privat.
Vi hjælper dig med at udarbejde kommunikation til dine ansatte og stiller en materialepakke til rådighed, så du nemt kan kommunikere al praktisk information om ordningen.

EN FANTASTISK IT-OPLEVELSE

Tilbyd dine ansatte en computerordning, hvor brugeren og brugeroplevelsen altid er i centrum. Som en del af konceptet tilbyder vi en workshop til de virksomheder, som ønsker at implementere Mac, men som har brug for støtte til at komme i gang.

Lifecycle Management


Tilbyd dine ansatte den nyeste teknologi hvert 3. år og slip samtidig for bekymringerne med support og uforudsete udgifter.

Vælg de elementer i Lifecycle Management som passer til netop din virksomhed.

PROCUREMENT

Vi stiller en kundetilpasset portalløsning til rådighed, hvor ansatte kan foretage deres valg af arbejdscomputer. Vi står for håndteringen og rapporterer løbende, så du har overblikket. Indkøber du udstyr til ansatte i en offentlig virksomhed, kan du løfte udbudspligten på en af vores SKI aftaler.

IMAGING & STAGING

Alle computere på ordningen kan leveres klargjorte. Klargøringen kan tilpasses den enkelte ansattes behov. Vi sikrer, at dine ansatte får et arbejdsredskab, som er klar til brug. Vi kan også stå for løbende udvikling af images og pakker.

DEPLOYMENT

Med en deployment-løsning kan du selv administrere enheder, distribuere indhold, administrere licenser mv. – eller benytte de mere avanceret features som hjælper til databeskyttelse, administration af software opdateringer mv.

SIKKERHED

Kontrollér adgang til dine kritiske virksomhedsdata med politikker, som defineres ud fra forhold såsom bruger, placering eller enhedstilstand. Yd beskyttelse på bruger-, enheds-, app- og fil-niveau med uovertruffen fleksibilitet for at løse en lang række behov. Udvid din datasikkerhed ved at beskytte virksomhedsdata – også på ikke-administrerede enheder.

SUPPORTAFTALER

Som en del af ordningen kan vi tilbyde supportaftaler til din it-afdeling på tværs af producenter, både i Danmark og globalt. Supportaftalerne kan også dække dine ansatte og det giver dig mulighed for at tilbyde telefonsupport til ansatte 24/7.

HardWare MAINTENANCE

Der er udvidet garanti og all-risk forsikring inkluderet i computerordningen. Hardwarereparationer og forsikringssager udføres omkostningsfrit af autoriserede servicepartnere i hele aftaleperioden.

FINANSIERING

Med en operationel finansieringsløsning mindsker du behovet for likviditet. Vi kan indregne restværdien på teknologien og dermed sænkes investeringen. Vi kan lave fleksible aftaler, hvor antal og løbetid tilpasses efter behov.

RECYCLING

Når tiden er inde til at anskaffe nyt udstyr, kan du give den ansatte mulighed for at købe computeren til privat brug, hvor vi forestår salget og dermed løfter købeloven. I forbindelse med salg eller bortanskaffelse af brugt udstyr tilbyder vi en sikker datasletning, der er i overensstemmelse med regler for personfølsomme oplysninger.

2021 MacBook Pro 16

Attraktive computere til fordelagtige priser.

Se udvalget

Læs om computerordningen i vores bladrekatalog

Download katalog

Kontakt mig for mere information

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Computerordning rettet mod

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 88 41 87 26
Send e-mail

i samarbejde med