Gode samarbejdspartnere gør os bedre.

For vores kunder er valget af IT-leverandør en strategisk beslutning. Det samme er vores valg af samarbejdspartnere.

Vi har valgt en række strategiske partnere og en række nøglepartnere, som vi bygger vores forretning på. Sammen med dem udvikler og implementerer vi løsninger til din IT-infrastruktur.

De strategiske partnere er din sikkerhed for et højt vidensniveau hos COMM2IG og en tæt samarbejdsrelation mellem os og partneren.

Nøglepartnere er andre vigtige partnere, som ligeledes vælges for at styrke kvaliteten af vores leverance.

Hos COMM2IG er vi hele tiden opmærksomme på markedsforandringer og tør godt udfordre vores partnere i forhold til udviklingen. Det betyder, at vores partnerrelationer er i konstant bevægelse, så vi altid kan tilbyde vores kunder de løsninger, der skaber mest værdi.

Strategiske partnere

Nøglepartnere

Adobe, Barco, Bitdefender, Censornet, Cisco, Contour, Epson, Fasttrack, F-Secure, Hitachi Data Systems, Infocare, Jabra, Leba, Legamaster, LG, Logitech, McAfee, Mentech, Mosyle, NEC, Norton, Otterbox, Palo Alto, Philips, Promethean, Symantec, Trend Micro, Veeam.

Kontakt os

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.