Produkter og idéer, der gør en forskel for elever og undervisere

Gør indlæringen mere effektiv og inddragende med Google

Med de rette værktøjer, kan eleverne opnå et hvilket som helst mål. Chromebooks er enkle, sikre og kan deles — og så er de omdrejningspunktet, for de programmer og ressourcer, der hjælper med at udvikle kompetencer til fremtiden.

G Suite

Motivér til læring med G Suite for Education. En pakke med værktøjer, der er designet til at hjælpe undervisere og elever i deres fælles arbejde med indlæring og kreativitet.

G Suite-værktøjer er skybaserede, og kan let skaleres til at omfatte flere forskellige hold. Du kan arbejde online eller offline — når som helst og på en hvilken som helst enhed med G Suite for Education.

Læs mere

Google Cloud Platform

Google Cloud Platform (GCP) skærer gennem kompleksiteten, og tilbyder løsninger til dine behov inden for lagring, analyse, big data, maskinlæring og appudvikling.

Google Cloud Platform kan bl.a. simulere effekten af klimaforandringer, oplære en algoritme, som forbedrer registreringen af kræftceller og bygge apps hurtigere end nogensinde. På den måde, er det med til at skabe en transformation inden for forskning, undervisning, læring og en række andre felter.

Læs mere

Classroom

Classroom hjælper elever og undervisere med at organisere opgaver, fremme samarbejdet og kommunikere bedre.

Classroom er et strømlinet, brugervenligt værktøj, der hjælper underviserne, med at administrere kursusaktiviteter. Med Classroom kan underviserne oprette hold, distribuere opgaver, give karakterer og sende feedback – alt sammen på ét og samme sted.

Læs mere

Virtual reality og augmented reality

Tag dine elever med på eventyr.

Få flere muligheder ind i undervisningen.
Forestil dig, at du tager dine elever med op på toppen af Machu Picchu, at du sender en hvirvlende tornado rundt mellem deres borde, eller hjælper dem med at dele deres egne historier med holdkammeraterne. Med virtual reality (VR) og augmented reality (AR) kan du tilføre læseplanen en helt ny dimension.

Læs mere

Kontakt os, og kom igang med produkter og ressourcer, der udvikler kompetencer til fremtiden.

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.