De bedste forudsætninger for en effektiv integration af Googles uddannelsesværktøjer

I samarbejde med ITeach, giver vi lærer, pædagoger og ledere de rette værktøjer.

En succesfuld implementering af Googles produkter i skolen, bygger på en række forudsætninger, hvoraf en af de mest centrale er kontinuerlig kompetenceudvikling. For at sikre den højest mulige kvalitet, har COMM2IG indgået et partnerskab med ITeach.

ITeach tilbyder kompetenceudvikling for lærere, pædagoger og ledere — og styrker kompetencerne inden for G Suite for Education.

ITeach undervisere er uddannede undervisere, og kan derfor relatere til de udfordringer, der kan opstå i klasserummet, og samtidig inspirere på baggrund af egne erfaringer.

Uanset udgangspunktet for, hvor I er i jeres process, hjælper ITeach med at implementere G Suite for Education. Hvad enten, der er tale om G Suite som et helt nyt projekt for hele organisationen, eller som et led i en videre udvikling af uddannelsesværktøjet.

i samarbejde med

Kontakt os og kom videre med udviklingen
af jeres digitale uddannelsesrejse med Google

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.