Hjælp dine børn til at få mest muligt ud af deres enheder

Det kan være svært at gennemskue, hvad dine børn bruger deres enheder til uden for skolen. Kan de færdes sikkert på nettet? Spiller de kun spil som aldersmæssigt passer til dem? Eller synes du de bruger for meget tid på nettet eller med at spille.

I Apples enheder er der indbygget en lang række værktøjer, der kan hjælpe dig med en løsning til disse spørgsmål. Du kan fx sætte et tidsrum hvor enheden ikke kan benyttes, så dit barn ikke spiller i stedet for at sove. Eller du kan få en oversigt over, hvordan enheden bruges, fx fordelt på tid på nettet, til spil osv.

Læs meget mere om disse muligheder her

Du kan under ”Apple privacy” læse om hvordan Apple beskytter dine børns data. Under ”Apple tilgængelighed” kan du læse om de mange værktøjer, Apple gratis tilbyder, hvis dit barn har specielle behov som fx synsnedsættelse eller hørehandicap.

Teknologi kickstarter entreprenør-ånden i skolebørn

Se case

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail