Sikkerhed med COMM2IGs Microsoft-team

Overordnet sikkerhed I COMM2IGs Microsoft team har vi et stort fokus på sikkerhed. Vi kan tage hele sikkerhedsdialogen fra A til Å enten med vores egne specialister, eller med udgangspunkt i en Security Assesment, udarbejdet i samarbejde med Microsoft.

Fra at få sikret jeres identiteter, få styr på devices, cloud infrastruktur, backup, mv. — til at binde det hele sammen med en SIEM løsning som Sentinel.

Det er en stor opgave, og vi kan hjælpe fra start til slut.

Defender konfiguration— Lad os gøre det ligetil for dig
Langt de fleste virksomheder har licenser fra Microsoft. Flere virksomheder bruger penge på tredjeparts produkter som rent faktisk er dækket i deres eksisterende Microsoft licenser. Tag for eksempel Defender for Endpoint – den er inkluderet i både E3, E5 og Business Premium.

Ikke nok med det, så er det faktisk et af de førende produkter inden for endpoint sikkerhed. Med Microsoft Defender for Endpoint får du fuld integration på tværs af hele dit miljø. På alle devices, uanset om det er PC’er, servere eller mobile enheder, så er du dækket. Du har desuden den fulde kontrol af opsætningen via Intune – som også er med i E3, E5 og Business Premium. Hele Defender suiten er faktisk i topklassen af sikkerhedsprodukter, og hos COMM2IG tilbyder vi konfiguration af både Defender for Endpoint (MDE), Defender for Office 365 (MDO), Defender for Cloud Apps (MDA) og Defender for Identity (MDI).

Hvordan starter I?
Tag fat i os, så tager vi et opstartsmøde på Teams eller på jeres lokation. Lad os høre nærmere om jeres situation, jeres tanker, idéer og eventuelle problematikker. Når vi har en god forståelse, kan vi tage det næste skridt, som oftest vil være en workshop, hvor vi får kortlagt arbejdet der skal udføres. Vi giver jer gerne et estimat på den tid der skal bruges, og den økonomi der er forbundet med korrekt konfiguration af Defender i jeres miljø.

COMM2IG employee portrait


Vil du høre mere?


Morten Dalsgaard
Solution Advisor, Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00
Send e-mail