Microsoft Modern Work hos COMM2IG

I COMM2IGs Microsoft Modern Work afdeling beskæftiger vi os med mange områder. Vi er specialister i at hjælpe med at optimere arbejdsprocesser, for at øge produktiviteten ved hjælp af de nyeste teknologier.

Disse nøgleområder inkludere bl.a. enhedsudrulning og administrering af devices med Intune og Autopilot. Sikkerhed og Compliance med udgangspunkt i Entra ID funktionaliteter samt Defender produkter. Windows 365 Cloud PC til virksomheder der har brug for den øgede fleksibilitet af en computer i skyen. Microsoft-licenser og optimering heraf og ikke mindst Møderum med Teams Rooms som arbejdsflade.

Vi har mange dygtige konsulenter, som kan sparre, rådgive og implementere på alle de nævnte områder.

Tag fat i os, hvis du gerne vil vide mere via kontaktformularerne nederst på siden.

Du kan også læse videre om de forskellige områder vi er specialiserede i, samt hvordan vi kan hjælpe din organisation videre gennem linkene herunder.

Vidste du?
COMM2IG blev nomineret til Årets Microsoft Partner inden for Modern Work og Security for SMB i 2024. Nomineringen repræsenterer et vigtigt skridt i vores fantastiske rejse som partner, hvor vi stræber efter at blive anerkendt for vores arbejde – og ikke mindst vores udvikling.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Morten Dalsgaard
Solution Advisor, Head of Microsoft Cloud


+45 88 41 87 78
Send e-mail


Søren Klarskov Weimar,
Solution Advisor, Microsoft Modern Workplace


+45 60 14 97 11
Send e-mail


Frederik Remmer Andreasen,
Solution Advisor, Microsoft Modern Workplace


+45 53 77 97 28
Send e-mail