Få styr på Microsoft Teams med COMM2IG

Microsoft Teams vil i sin enkelthed hjælpe med at simplificere og organisere medarbejdernes hverdag ved at samle chat, møder, opkald og samarbejde i ét program med både interne og eksterne forbindelser.

COMM2IG har et bredt fagligt kendskab til Microsoft Teams-løsninger i flere forretningssammenhænge, fx:

  • Strategisk rådgivning
  • Indkøb af licenser
  • Møderums- og samarbejdsløsninger
  • Brugeradoption

Hvis I endnu ikke har implementeret Microsoft Teams i Jeres organisation, kan I hos COMM2IG få hjælp til at komme godt igang. Det er i øjeblikket utrolig relevant, at virksomheder kan benytte Microsoft Teams som samarbejdsplatform og til videomøder.

Microsoft Teams inkluderer virtuelle mødefaciliteter, opgavedeling og -samarbejde, chat og samtaler et enkelt sted, tilgængelig som applikation på smartphone, tablet, PC, Mac eller i en browser.

Husk, at Microsoft Teams iøvrigt også kan bruges som et vigtigt og værdiskabende samarbejdsværktøj i uddannelsessektoren.

Skype for Business

Microsoft Teams er den naturlige erstatning for Skype for Business, som ”dør” den 31. juli 2021. Vi hjælper dig med at kickstarte Teams i organisationen, og kan tilbyde teknisk hjælp og træning i brugen af Microsoft Teams.

Teams workshop

Hvordan kan Teams blive den fortrukne video collaboration-platform og dermed erstatte Skype for Business? COMM2IG hjælper jer godt på vej, og på en Teams workshop kan vi tage to forskellige udgangspunkter: Teams som videokonferenceløsning eller Teams som et redskab for samarbejde.

integrer telefoni i teams

Og få det bedste ud af din Teams-løsning. COMM2IG har indgået et samarbejde med ipvision og kan herigennem tilbyde en helhedsløsning med fleksible muligheder for at skræddersy jeres behov for telefoni i Teams. Så kan du gøre dit Microsoft Teams til DreamTeams!

Offentlige kunder har mulighed for forbinde deres Teams til omverdenen igennem SKI-aftalen 50.07 Kommunikationsprodukter og –løsninger.

Vi hjælper dig med at kickstarte Teams i organisationen med en Microsoft Teams workshop

Læs mere

i samarbejde med

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Book et møde angående

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Morten Dalsgaard
Solution Advisor, Head of Microsoft Cloud


moda@comm2ig.dk
+45 88 41 87 78