Techincal employee looking at the inside of a computer

Modernisér forretningen med et NVMe storagesystem i enterpriseklassen uden at det vælter budgettet!

Små og mellemstore virksomheder udgør langt den største andel af kontormiljøer i Danmark i dag. De har ikke flere tusinde medarbejdere, men skal stadigvæk tilpasse sig de samme teknologier som de store enterprise virksomheder for at følge med konkurrenterne fx via hybrid cloud, analyse værktøjer, kunstig intelligens, blockchain m.fl.

For at udnytte disse teknologier skal virksomhedens storage-løsning bl.a. understøtte høj båndbredde, lavest mulige forsinkelse, bedst mulige skalérbarhed, datasikkerhed og ikke mindst simplicitet!


Disse krav, kombineret med et mindre IT-budget, er ikke længere utopi.

IBM FlashSystem® 5200 er en hybridløsning bygget på lynhurtig flashteknologi, som gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at starte i det små og efterfølgende skalére teknologien uden at det vælter budgettet eller øger kompleksiteten.

IBM
FlashSystem® 5200

Små og mellemstore virksomheder er lige så afhængige af IT som store virksomheder! Derfor har IBM lanceret FlashSystem® 5200, som tilbyder funktionaliteter man kender fra store Enterprise-løsninger.

  • Overkommelig og kompakt 1U NVMe storage system
  • Plads til 12 units og kan klynges op med 4 FlashSystem® 5200
  • Cache størrelse fra 64 GB til 512 GB pr. system
  • Understøtter: IBM FlashCore®, Storage Class Memory & Industry Standard NVMe

Hvorfor vælge FlashSystem® 5200 fra IBM?

Performance

Med FlashSystem® 5200 har du mulighed for at opnå ekstremt hurtig reaktionstider. Systemet understøtter end-to-end NVMe, Storage Class Memory og IBM FlashCore® moduler.

Skalerbarhed

Du kan starte i det små, da FlashSystem® 5200 kræver kun tre moduler til at starte med. Og i takt med at behovet for ekstra kapacitet vokser i virksomheden er der rum til at koble op til 4 FlashSystem® 5200 sammen, hvilket potentielt kan give en rå kapacitet på op til 1,8 petabyte, vel og mærke før komprimering!

Fleksibilitet

Du er ikke bundet til én teknologi med FlashSystem® 5200. Systemet understøtter en blandet miljø af flash og hybrid flash.

én softwareplatform for storage

Med IBM Spectrum Virtualize samler man den innovative FlashSystem® familie under en storage softwareplatform. Spectrum Virtualize miljøet tilbyder all-flash eller hybride flash-løsninger med et hav af features og kost-effektive løsninger i enterpriseklassen.

Læs mere om fordelene ved flash storage og dine muligheder med IBMs FlashSystem familie

Hent IBMs whitepapers og bliv klogere på alle fordelene

Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

IBM har sat en målsætning om at være klimaneutrale fra 2030

IBM CEO Portrait

“IBM's net zero pledge is a bold step forward that strengthens our long-standing climate leadership and positions our company years ahead of the targets set out in the Paris Climate Agreement. I am proud that IBM is leading the way by taking actions to significantly reduce emissions. ”

Arvind Krishna, CEO, IBM

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Thomas Frost
Business Manager, Data Center


thfr@comm2ig.dk
+45 88 41 87 63

i samarbejde med