Styrk forretningen med de rigtige applikationer. Vores udvalgte mobility partnere sikrer god udnyttelse af Apples produkter i din organisation.

Vi har etableret et tæt samarbejde med en række internationale anderkendte mobility partnere. De har alle bevist, at deres applikationer på forskellig vis udnytter potentialet i mobile løsninger og løfter organisations effektivitet og serviceniveau.

Her er en præsentation af vores partnerne.

Op mod 30% af de ansatte i alle virksomheder benytter private fildelingstjenester. Her gemmer og deler de arbejdsfiler og personfølsomme data, hvilket udgør en sikkerhedsmæssig risiko og stor bekymring for virksomhederne.

Men hvorfor gør de det? Fordi det er nemt. Så simpelt er det.

Men de mest anvendte fildelingsløsninger lever ikke op til mange af de krav, der stilles af virksomheder af alle størrelser. Alt fra omfattende admin-kontrol og revisionsrapporter til avanceret sikkerhed og samarbejdsfunktionalitet mangler.

 

Med Box kan man på en sikker måde opbevare, dele og samarbejde om filer internt og eksternt via alle platforme. Fuldstændig som andre fildelingstjenester, blot uden at udgøre en risiko for sikkerheden.

Box er ikke kun en simpel fildelingstjeneste ligesom andre, men derimod en moderne content management platform som er fuldt integreret til de forretningsapplikationer som man allerede bruger i sin hverdag såsom Office365, Sharepoint, MDM løsninger og Salesforce.com.

Box har BCR (Binding Corporate Rules) som af mange bliver betragtet som defacto standard for personal data protection og er kommittet til at være GDPR-ready inden GDPR træder i kræft.

Da AstraZeneca gik i skyen valgte de Box som hjælp til at styrke produktiviteten og samarbejdet mellem medarbejderne.

FocusCura hjælper mennesker med at forblive selvstændige i længere tid

Som den førende virksomhed på det hollandske marked for innovative plejeprodukter i hjemmet, er Focuscura med til at bygge bro mellem den “kolde teknik” og den “varme sundhedspleje”. Deres udvikling af innovative plejeprodukter fokuserer på “hjemmepleje på afstand” og “sygehuset derhjemme”.

De Intelligente produkter og tjenester er med til at sikre, at alle får den pleje, som de har brug for. Igennem bedre overvågning af patienternes tilstand, kan sundhedspersonalet yde den passende pleje til hver patient på det rigtige tidspunkt.

Kontroller en stomi eller se til ved brug af en insulinpen. Forbedrer plejekommunikationen med videounderstøttet sundhedspleje. Mindre rejsetid, mere tid til plejen. Og hurtig og direkte kontakt mellem sundhedspersonalet og patienterne.

 

  • Sundhedspleje i rette øjeblik uafhængig af tid og sted
  • Mindre rejsetid med besparelser på tid og udgifter
  • Hyppigere kontakt mellem sundhedspersonalet og patienterne
  • Opkobling til informationssystem til almen praksis, HIS eller plejecenter med integrering i interne systemer
  • Udløsning af et direkte signal i tilfælde af afvigende målinger

“Ved brug af Focuscura’s cVitals kommer patienterne kun hen til sygeplejerskerne på klinikken, når det medicinsk set er nødvendigt. Vi hjælper patienterne og overtager en stor del af den byrde, der tidligere lå dem til last”

Ans Nederlof
Sygeplejeske, Sensire

Samarbejdspartnere


Vil du vide mere?


Nikolaj Jonsson
Account Manager


+45 41 94 91 16
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.