Attraktiv computerordning, der giver dine studerende lige muligheder

Moderne teknologi til dine studerende

Men en computerordning kan COMM2IG hjælpe dig med at stille Macs til rådighed for dine studerende.

Computerordningen indeholder en servicepakke, der sikrer, at de studerende tilbydes hurtig hjælp i forbindelse med service og support.

COMM2IGs computerordning er et unikt koncept, som ikke belaster skolens økonomi og administration, da den tager hånd om alt fra administration og kommunikation til service og support.

Female student with MacBook ProSe videoen og hør, hvorfor Niels Brock har valgt COMM2IGs computerordning.

En computerordning, hvor alle detaljer er gennemtænkte

Produkter

Med en studiecomputerordning kan du tilbyde dine studerende Macs til fordelagtige priser uden at belaste skolen med ekstra administration.

Materiale til de studerende

Vi hjælper dig med at udarbejde kommunikation om ordningen til de studerende og stiller en materialepakke til rådighed. Materialepakken indeholder al praktisk information og “ofte stillede spørgsmål” – og kan tilrettes med egne vilkår.

Kontant køb eller lejeordning

Der er mulighed for at købe studiecomputeren kontant eller få stillet en computer til rådighed via en lejeordning. COMM2IG står for håndteringen i hele aftaleperioden.

Servicekoncept

Der er udvidet garanti og all-risk forsikring inkluderet i computerordningen. Hardwarereparationer og forsikringssager udføres omkostningsfrit af autoriserede servicepartnere i hele aftaleperioden.

kompetenceudvikling

Vi har et samarbejde med et udvalg af praktikere, digitale frontløbere og dygtige didaktikere, som alle arbejder med en åben, projektbaseret tilgang til undervisningen. Som en del af computerordningen kan du tilbyde dine studerende eller ansatte nye og spændende workshops.

administration og håndtering

Vi stiller en kundetilpasset portalløsning til rådighed, hvor alle bestillinger af computere, opkrævninger og evt. salg af computere til studerende efter endt lejeperiode håndteres. Vi rapporterer løbende, så du har overblikket.

“Alle kan være med uanset baggrund. Det er det bærende element i vores computerordning – både for elever og ansatte.”

Anya Eskildsen, direktør for Niels Brock

“Vi er også kørt over i Apples deployment-miljø, det er en stor hjælp, at eleverne selv kan reinstallere deres computere hjemmefra. Og vi styrer alt, der kommer ud på computerne fra centralt hold.”

Steffen Herskind, IT-chef på Niels Brock

Kontakt mig for mere information

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Computerordning rettet mod

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail

I SAMARBEJDE MED