Webinar: Hvorfor Mac?

Kom til webinar, og hør hvordan medarbejdervalg giver gladere, mere investerede medarbejdere, der ikke oplever IT som en begrænsning, men en mulighed.

OM WEBINARET

Når du giver dine ansatte muligheden for at arbejde sådan som de gerne selv vil, med de værktøjer de kender og elsker, så får du gladere, mere investerede medarbejdere der ikke oplever IT som en begrænsning, men en mulighed.

Medarbejdervalg er ideen om at de ansatte i organisationen, selv skal have lov at bestemme, om de vil arbejde på en Windows computer eller en Mac.

I denne præsentation kigger vi på nogle af de faktorer, der får flere og flere firmaer til at implementere medarbejdervalg. Nogle af de største organisationer i verden har indset at Mac både tiltrækker arbejdeskraft, giver gladere og mere tilfredse ansatte, resulterer i forhøjet produktivitet og endda giver besparelser for organisationen i form af færre support-sager, mere selvkørende brugere, længere levetid og højere restværdi.

DATO & TID

Ulrik Aabye-Hansen, Apple Consultant and Trainer, Co-owner of Talktech ApS, vil tage dig igennem webinaret.

Webinaret afholdes fredag d. 22. marts kl. 09:00 – 10:00.

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du skal ligeledes være opmærksom på, at du ikke bør skrive sensitive data i besked-teksten. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager
Apple & Education


+45 88 41 87 26
Send e-mail