Kom til informationsmøde vedrørende SKI 50.40 — delaftale 2

I forbindelse med at COMM2IG har genvundet SKI 50.40, delaftale 02: Basis- og skolecomputere som eneleverandør vil vi gerne invitere til informationsmøder i Aalborg, Aarhus og København.

Aftalen omfatter et bredt udvalg af computere, it-tilbehør og tilknyttede ydelser til skoler og uddannelsesinstitutioner. På aftalen vægter COMM2IG højt at levere grønnere løsninger, og vi står klar til at hjælpe dig med et mere bæredygtigt indkøb. Desuden indeholder den nye aftale et langt bredere sortiment på Chromebooks, som vi ser frem til at kunne levere.

Om dagen
Markedsdirektør for Udbud & Kontrakter, Martin Frei, vil sammen med de 5 prodcenter på aftalen introducere dig til den nye aftale og dertilhørende produkter og services.

Sammen med producenterne har vi arrangeret en udstilling under hele arrangementet, så du kan opleve et udvalg af computere og tilbehør, som fremover kan indkøbes på 50.40. delaftale 2.

Hven bør deltage?
Informationsmødet henvender sig til dig, der er bruger af 50.40-aftalen og gerne vil vide mere om produkterne og indholdet af den nye aftale.

Agenda

  • Ankomst, registrering, forplejning og producentudstilling
  • Velkomst
  • COMM2IGs tilgang til den nye aftale, v. Martin Frei
  • 15 minutters indlæg ved hhv. HP, Lenovo, Dell, Asus og Acer
  • Opsamling v. Martin Frei
  • Networking, producentudstilling & forplejning

Arrangementet er gratis.

Vi glæder os til at dig!

 

TID OG STED

COMM2IG, Svenstrup
Tirsdag, 18/6, kl. 8:30-11:30

COMM2IG, Aarhus
Tirsdag, 18/6, kl. 13:00-16:00

COMM2IG, Kokkedal
Torsdag, 20/6, kl. 8:30-11:30

Tilmelding til arrangementet

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Markedsdirektør
Martin Frei


+45 88 41 87 45
Send e-mail