En fantastisk it-oplevelse for medarbejderne

Den mest effektive arbejdscomputer er den, dine ansatte selv har valgt.

Digitalisering står højt på agendaen og COMM2IG kan hjælpe dig med at stille moderne arbejdsredskaber til rådighed for dine ansatte.

Konceptet tager udgangspunkt i at alle ansatte får stillet en arbejdscomputer til rådighed. Ansatte, som ønsker en anden model, end den standard model, som virksomheden tilbyder, kan vælge at opgradere model.

Computerordning giver ansatte mulighed for selv at have indflydelse på valg af deres arbejdsredskab ved hjælp af en egenbetaling eller en nettolønordning, der ikke skaber meromkostninger for virksomheden.

Computerordning er et unikt koncept, som med vores lifecycle management tager hånd om alt: administration, kommunikation, håndtering, services, finansiering, recycling m.v.

Attraktive brands
til fordelagtige priser

Virksomheden definerer selv prisen for den standardmodel, man som udgangspunkt stilller tilrådighed for den ansatte alt efter økonomi og behov. Ønsker den ansatte derved en anden computer, foretages et nettolønstræk svarende til merprisen på den ønskede computer i 36 måneder.

  • MacBook Air
  • MacBook Pro 13″
  • Surface Pro 6
  • Suface Laptop 2
  • HP EliteBook x360
  • ProBook 440 G6

Computermodel Pris pr. måned i 36 mdr.
HP ProBook 440 G6 0 kr.
Apple MacBook Air 90 kr.
Apple MacBook Pro 13" 106 kr.
Microsoft Surface Laptop 2 139 kr.
Microsoft Surface Pro 6 175 kr.
HP EliteBook x360 198 kr.

Priserne angivet i tabellen ovenover afspejler merprisen, som den ansatte skal betale pr. måned ved valg af en anden computer end den standardmodel, som i dette beregningseksempel er en HP Probook 440 G6 til en værdi af kr. 7.040 kr. inkl. 3 års garanti og all-risk forsikring. Standardmodel kan variere alt efter virksomhedens økonomi og behov.

Book et uforpligtende møde med os

Gå i dybden med computerordningen. Et koncept hvor alle detaljer er gennemtænkte så både administration og de ansatte får en fantastisk it-oplevelse.

Læs mere

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
bos@comm2ig.dk