Google Workspace Audit

Få foretaget en dybdegående analyse af din Google Administrationskonsol

Er Google Workspace optimeret til din organisation? Er alle sikkerhedsindstillinger tilpasset til at beskytte dine digitale aktiver og brugernes personlige data i Google Workspace?

Har du bygget et domæne med organisatoriske enheder og grupper, der er funktionelle og sikre, så din Google Workspace giver maksimal effektivitet? Er alle samarbejdsapplikationer sikre? Er hver brugers data let tilgængelige for dem, der skal have adgang til dem, og vanskelige at få adgang til for dem, der ikke bør?

Dybdegående rapport
Google Workspace Audit giver en dybdegående analyse af din Google-opsætning, hvor vi gennemgår tjenester og indstillinger. Google Workspace analyseres, og resultaterne præsenteres i en rapport med klare anbefalinger og forslag til forbedringstiltag. Om nødvendigt afholder vi specialtilpassede workshops, hvor du sammen med vores eksperter udvikler en strategisk løsningsfokuseret plan.

Prisen på et Google Workspace Audit afhænger af omfanget på analysen og eventuelle efterfølgende workshops. Kontakt os nedenfor og hør mere.

Forløb af Google Workspace Audit

1 – Opstartsmøde

COMM2IG gennemgår, hvordan gennemgangen vil blive udført. Som kunde kan du beskrive, hvordan du bruger Google Workspace.

2 – Interview

COMM2IG interviewer nøglepersoner i din organisation for at få en dybere forståelse af problemer, der ikke kan identificeres direkte fra din administrationskonsol.

3 – Analyse

COMM2IG gennemgår din Google Workspace-instans og analyserer den baseret på den grundlæggende eller dybdegående Workspace-revision.

4 – Rapport

Al information indsamlet under analyse- og interviewfasen er samlet i en rapport, hvor vi giver anbefalinger til, hvordan du skal gå videre med dit sikkerhedsarbejde i Google Workspace.

5 – Gennemgang

Vi samles til gennemgang af rapporten og skræddersyr yderligere workshops ud fra dine behov.

Kontakt os og hør mere!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Per Bakhauge
Head of Google


+45 88 41 87 06
Send e-mail

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Rasmus Kirsch Bork
Solution Architect, Chrome Enterprise


+45 32 26 70 05
Send e-mail