Beskyt dit Microsoft 365-miljø med Datto SaaS Defence, en del af SaaS Protection.

Microsoft 365 er blevet virksomhedens foretrukne værktøjskasse for kommunikation og samarbejde både internt såvel som eksternt. Og af samme årsag er Microsoft 365 også blevet hackernes foretrukne mål, for at få adgang til virksomhedens kritiske data. Som virksomhed har man derfor behov for at beskytte sit Microsoft 365 miljø imod angreb, herunder Outlook, SharePoint-sider, OneDrive-filer og informationer fra Teams.

Datto SaaS Defense (en del af SaaS Protection) giver en effektiv beskyttelse mod Ransomware, Malware og Phishing-angreb I Microsoft 365, med markedets hurtigste detektering og værn mod potentielle trusler.

COMM2IG har sammen med Datto mulighed for at tilbyde en penetrationstest (pentest) uden beregning, for at klarlægge om der er åbenlyse huller eller indgange, som måtte give anledning til bekymring i forhold til Ransomware, Malware, Phishing-angreb eller andet.

Gense vores webinar omkring Datto SaaS Defence og Protection til beskyttelse af Microsoft 365-miljøer


Har du spørgsmål?


Michael Falkenberg
Solution Advisor, Microsoft Cloud


+45 88 41 87 37
Send email

i samarbejde med

Kontakt os for at høre mere

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med den pågældende kampagne. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.