Sikkerhed med COMM2IG og Microsoft Security Copilot

Sikkerhed er en topprioritet i den digitale verden, og det er her, COMM2IG og Microsoft Security Copilot kommer ind i billedet. Hos COMM2IG har vi et dedikeret Microsoft-team, der er eksperter i at håndtere sikkerhedsaspekter fra start til slut. Vores tilgang er at sikre  identiteter, enheder, cloud-infrastruktur og meget mere. Alt sammen kan bindes sammen med en SIEM-løsning som Sentinel.

En af de store fordele ved at bruge Microsofts sikkerhedsløsninger, er integrationen af Defender-produkterne. Med Defender for Endpoint, for eksempel, får du en førende løsning inden for endpoint-sikkerhed, der er inkluderet i licenser som E3, E5 og Business Premium. Denne integration sikrer beskyttelse på tværs af alle enheder — Herunder PC’er, servere og mobile enheder med fuld kontrol gennem Intune og Defender portalen.

Hos COMM2IG anbefaler vi at starte med Defender for Endpoint, og derefter udvide sikkerhedsforanstaltningerne i et tempo, der passer til jeres virksomhed. Vi tilbyder konfiguration af hele Defender-suiten, herunder også Defender for Office 365, Defender for Cloud Apps og Defender for Identity, for at sikre et højt sikkerhedsniveau.

Microsoft Security Copilot kan blive endnu en partner i denne proces, der hjælper med at navigere i sikkerhedslandskabet og sikrer, at jeres virksomhed er beskyttet mod trusler. Sammen kan vi opnå et robust sikkerhedsfundament, der understøtter jeres forretningsmål og sikrer jeres data.

For yderligere information og vejledning om, hvordan I kan højne jeres sikkerhedsniveau med Microsofts sikkerheds- og complianceprodukter, er I velkomne til at kontakte Søren Klarskov Weimar, Solution Advisor hos COMM2IG.

Lad os arbejde sammen for at skabe et sikkert og beskyttet digitalt miljø for jeres virksomhed.


Spørgsmål?


Søren Klarskov Weimar,
Solution Advisor


+45 60 14 97 11
Send e-mail

COMM2IG employee portrait


Morten Dalsgaard
Head of Microsoft Cloud


+45 88 41 87 78
Send e-mail


Frederik Remmer Andreasen,
Solution Advisor, Microsoft Modern Workplace


+45 53 77 97 28
Send e-mail

Vil du læse mere om vores Microsoft 365-forretning?

SOLUTION PARTNERE