HP Active Care

Løs problemer med medarbejdernes enheder via fjernadgang, så de får minimal nedetid

DOWNLOAD BROCHURE

Svar næste hverdag på stedet

Minimer antallet forstyrrelser og maksimer
produktiviteten med support næste hverdag på stedet af en oplært HP-supporttekniker, som kommer der, hvor dine medarbejdere er.

Tilbageholdelse af defekte medier

Når dine enheder har fejl, kan du bevare kontrollen
over defekte medier på en måde, som opfylder
dine sikkerhedsstandarder for beskyttelse af
følsomme data.

Rejsesupport

Giv medarbejderne det, de skal bruge – stort set der, hvor de er – med supportdækning i hele verden.

HP TEchpulse-portal

Optimer oppetid og ydeevne på tværs af dine HPenheder med forudsigende analyser, indsigter og automatisk generering af supportanmodninger – via ét brugervenligt dashboard, som indsamler kritiske data fra dine endpoint-enheder og programmer.

Dækning af hændelige skader

Beskyt din hardwareinvestering mod uforudsete
hændelser, som f.eks. hændelige skader, mistet udstyr eller tab af følsomme data. Hold dine enheder i gang med hurtige reservedele.

Serviceniveauer og svartider for HP Care Packs afhænger af din geografiske placering. Servicen træder i kraft på datoen for købet af hardwaren. Der gælder visse restriktioner og begrænsninger. Få flere oplysninger på www.hp.com/go/cpc. HP's serviceydelser er omfattet af HP’s gældende vilkår og betingelser for serviceydelser, som kunden er gjort bekendt med i forbindelse med købet. Kunden kan have yderligere lovbestemte rettigheder i henhold til den gældende lokale lovgivning, og disse rettigheder påvirkes på ingen måde af HP's vilkår og betingelser for brug af serviceydelsen eller af HP's begrænsede garanti, der følger med HP-produktet. HP's serviceydelser er omfattet af HP’s gældende vilkår og betingelser for serviceydelser, som kunden er gjort bekendt med i forbindelse med købet. Kunden kan have yderligere lovbestemte rettigheder i henhold til den gældende lokale lovgivning, og disse rettigheder påvirkes på ingen måde af HP's vilkår og betingelser for brug af serviceydelsen eller af HP's begrænsede garanti, der følger med HP-produktet.

Vil du vide mere?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt