Med god ergonomi skaber man større glæde på arbejdspladsen!

Musearm, golf- og tennisalbue, frossen skulder og smerter i nakken.

54%* af alle kontoransatte oplever muskelsmerter, mens de arbejder, men behøver det at være sådan?

Nej...

Prøv Rollermouse eller SliderMouse Pro, centrerede mus fra Contour Design.

De hjælper dig med at holde hænderne placeret foran kroppen og eliminerer muskelsmerter. Du kommer til at arbejde med kortere og mere blide bevægelser foran dig – uden at strække dig.

Det afhjælper belastninger og spændinger i nakke, skuldre og albuer og sikrer at du hovedsageligt arbejder i skrivebordets primære zone, hvor alt er inden for rækkevidde.

Prikken over i’et? En RollerMouse eller SliderMouse Pro koster rundt regnet det samme som en enkelt sygedag. En absolut win-win.

*SINTEF rapport og Nordisk undersøgelse med 4000 respondenter

Prøv et af Contours produkter i 14 dage, helt uden beregning!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I samarbejde med Contour kan du afprøve ét af de ovenstående Contour produkter i 14 dage. Hvis du ikke ønsker at beholde produktet, giver du din kontaktperson fra COMM2IG/Contour besked hvorpå du får tilsendt en returlabel, så du kan returnere varen i samme stand som du fik den udleveret. Vælger du at beholde produktet fremsender COMM2IG en faktura. I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med den pågældende kampagne. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

Læs mere om Contours ergonomiske produkter, og gennemgå den ergonomiske tjekliste!

OPLEV PRODUKTER

i samarbejde med