Fremtidens storagesystem er her

Virksomheder har mere end nogensinde før brug for fleksibilitet, når det kommer til deres it-løsninger. Derfor har Dell Technologies udviklet Dell EMC PowerStore: En moderne storageplatform til mellemstore virksomheder, der giver virksomhederne høj ydeevne og fleksibilitet.

Dell EMC PowerStore er bygget fra bunden og baserer sig på deres unikke viden og mangeårige erfaring inden for storage.

Mange virksomheder har opdaget, at data i høj grad tilfører værdi til deres forretningen. Derfor ser man også, at mængden af data, som virksomheder genererer, stiger kraftigt – og det vil kun fortsætte i fremtiden.

For at kunne få mest mulig værdig ud af sin data, er det derfor vigtigt at have en platform, der hurtigt kan håndtere de stigende mængder.

Dell EMC
PowerStore

Dell EMC PowerStore leverer den fleksibilitet og ydeevne, som virksomhederne har brug for:

  • NVMe all-flash eller Storage Class Memory (SCM) med Intel Optane optimerer performance
  • Intelligent opskalering og scale out arkitektur giver dig mulighed for at tilføre ekstra kræfter eller kapacitet uafhængigt af hinanden
  • Always on data reduktion med Intel Quick Assist nedbringer omkostninger og forbedrer effektivitet uden at gå på kompromis med performance
  • Revolutionært AppsON giver fleksibilitet til at køre VMware virtualized apps direkte på enheden, alt imens kapaciteten fastholdes for eksterne arbejdsprocesser på en og samme tid


Store. Protect. Innovate.

Data

Den nye PowerStore storageplatform leverer data op til syv gange hurtigere og helt ned til tre gange så lav svartid i forhold til tidligere midrange storageplatforme. Som den eneste løsning på markedet kommer Dell EMC PowerStore med en AppsOn-funktion, hvor der er indbygget VMware ESXi Hypervisor i selve PowerStore-systemet, så jeres it-afdelingen let kan udrulle applikationer direkte på enheden, hvilket giver større fleksibilitet, samt gør PowerStore til mere end blot et storagesystem.

Klar til skyen

De fleste virksomheder ønsker i dag at benytte et miks af cloud- og on-premise-storage. For at imødekomme dette, kan virksomheder via Dell EMC Cloud Storage Services forbinde PowerStore til de største public clouds, herunder Amazon Web Services (AWS), Azure og Google som managed services. Cloud Storage Services giver desuden mulighed for Data Recovery-as-a-Service til VMware Cloud på AWS.

i samarbejde med

Har du spørgsmål?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt


Dennis H. Hansen
Solution Advisor, Head of Datacenter


dhh@comm2ig.dk
+45 88 41 87 53


Thomas Frost
Solution Advisor, Datacenter
Vest


thfr@comm2ig.dk
+45 88 41 87 63