Det kan ikke betale sig at lade være!

Skift til skyen med Chrome Enterprise

Der er mange fordele ved at samarbejde i skyen. Chrome Enterprise gør arbejdet enklere, sikrere og mere effektivt – og løsningen kan spare din virksomhed for op til 50% af it-omkostningerne.

Kombinerer I Chrome OS og Chromebooks, kan medarbejderne arbejde på lette og lækre enheder uden ventetid og bøvl, uanset hvor de befinder sig. Og it-administrationen kan let fjernstyre både opsætninger og opdateringer via Google Admin Console.

Samtidig med den store fleksibilitet er Chrome OS takket være Googles avancerede AI-teknologi så sikkert, at I ikke en gang behøver at overveje anti-virus. Skiftet til skyen er ikke svært – det sørger vi og en række funktioner i Chrome Enterprise for.Vil du vide, hvorfor Chrome Enterprise er en klog investering?

BILLIGERE OG BEDRE:
SPAR OP TIL 50%

Med Chrome Enterprise sparer I på omkostningerne til implementering, styring, sikkerhed og vedligeholdelse. Ovenikøbet er Chromebooks ofte billigere end traditionelle enheder, når medarbejderne skifter til et skybaseret operativsystem.

GODT OVERBLIK:
CHROME OS READINESS TOOL

Det gratis og brugervenlige implementeringsværktøj, Chrome OS Readiness Tool hjælper jer med skiftet til skyen. Brug værktøjet til at analysere medarbejdernes brug af apps og få overblik over, hvilke enheder, der er klar til at blive fuldt skybaserede eller kan blive det via virtualisering.

NEM START:
KONTAKTLØS KONFIGURATION

Med kontaktløs konfiguration skal Chrome OS-enheden ikke omkring it-afdelingen for at blive sat op. Det sker nemlig helt automatisk, når medarbejderen tænder sin nye enhed og oprettet forbindelse til internettet.

Vælg den rette Chromebook til arbejdet i skyen

Se udvalgte chromebooks

Hent Googles egne white papers om Chrome Enterprise og få en intro til løsningen, indblik i funktioner og hjælp til at vælge Chromebook.

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Har du spørgsmål om Chrome Enterprise?
Så er vi klar til at svare på dem


Per Bakhauge
Business Manager, Chrome Enterprise


+45 88 41 87 06
Send e-mail


Søren Eskild Jensen
Solution Advisor, Chrome Enterprise


+45 88 41 87 41
Send e-mail

Book et møde med en af vores
Chrome Enterprise specialister

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.