Gør IT-afdelingen en tjeneste

Chrome Enterprise er enkelt, effektivt – og meget sikkert

Der er mange fordele ved at samarbejde i skyen, og med Chrome Enterprise bliver det nemt for alle. Det gælder it-afdelingen, som kan bruge mindre tid på opsætning og opdatering. Det gælder medarbejderne, som har adgang til alt, så snart de åbner deres Chromebook. Og det gælder hele virksomheden, som kan spare op til 50% af it-omkostningerne med en Chrome Enterprise løsning.

Samtidig beskytter den 100% cloudbaserede løsning mod angreb med ransomware, som er et voksende problem. Faktisk har der aldrig været rapporteret ransomware-angreb på nogen virksomhed, uddannelse eller forbruger med Chrome OS-enheder. Chrome OS er så sikkert, at I ikke behøver at overveje antivirus.

Det er ikke svært at skifte til skyen – det sørger vi og en række funktioner i Chrome Enterprise for.Vil du vide, hvorfor Chrome Enterprise er en klog investering?

Seminar: Bliv klogere på Chrome Enterprise og hør hvorfor Wolt har valgt løsningen

BOOK PLADS

UNDGÅ RANSOMWARE:
CHROME OS ER SIKKERT

Chrome OS er 100% cloudbaseret og har indbygget proaktiv sikkerhed, så virksomheden er godt beskyttet mod angreb med ransomware, der krypterer data og koster mange virksomheder og organisationer dyrt. Chrome OS er aldrig blevet kompromitteret.

SPAR TID PÅ DRIFTEN:
FÅ MERE TID TIL UDVIKLING

Kombinationen af Chrome OS og Chromebooks gør arbejdet lettere for it-administrationen, som let kan fjernstyre både opsætninger og opdateringer via Google Admin Console. Samtidig kan medarbejderne arbejde overalt på de lette enheder uden ventetid og bøvl.

BILLIGERE OG BEDRE:
SPAR OP TIL 50%

Med Chrome Enterprise sparer I på omkostningerne til implementering, styring, sikkerhed og vedligeholdelse. Ovenikøbet er Chromebooks ofte billigere end traditionelle enheder, når medarbejderne skifter til et skybaseret operativsystem.

I 2020 steg angrebene med ransomware med hele 150%. Chrome OS har indbygget beskyttelse.

  • 100% cloudbaseret
  • Automatisk sikkerhedskopiering
  • Blokering af skadelige filer
  • Skrivebeskyttet og manipuleringssikkert OS
  • Google Safe Browsing
  • Automatiske opdateringer

Læs blogindlæg om sikkerhed

Vælg den rette Chromebook til arbejdet i skyen

Se udvalgte chromebooks

Hent Googles egne white papers om Chrome Enterprise og få en intro til løsningen, indblik i funktioner og hjælp til at vælge Chromebook.

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Har du spørgsmål om Chrome Enterprise?
Så er vi klar til at svare på dem


Per Bakhauge
Business Manager, Chrome Enterprise


+45 88 41 87 06
Send e-mail


Søren Eskild Jensen
Solution Advisor, Chrome Enterprise


+45 88 41 87 41
Send e-mail

Book et møde med en af vores
Chrome Enterprise specialister

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.