Løft arbejdet til skyerne med Chrome Enterprise

Med Chrome Enterprise træder virksomheden for alvor ind i den digitale tidsalder og kan mobilisere den moderne ’cloud worker’ med ultrahurtige, robuste Chromebooks og det cloudbaserede operativsystem Chrome OS.

Chrome Enterprise øger både produktivitet og sikkerhed og gør arbejdet nemmere for alle – også it-administrationen. Medarbejderne får sikker forbindelse til hinanden i skyen og adgang til webapplikationer og virtualiserede apps via Citrix og VMware, uanset om de er online eller offline. Velkommen til fremtidens arbejdsform!

Lær Chrome Enterprise at kende på vores kickstart-webinar
COMM2IG kickstarter lanceringen af Chrome Enterprise i Danmark med en gratis gennemgang af, hvordan I kan skabe effektivt samarbejde i skyen med Chrome OS. Webinaret afholdes den 26. januar i samarbejde med Google og HP. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Hvorfor Chrome Enterprise og Chromebooks?


Så sikkert, at I kan droppe antivirus


Enkelt at administrere og billigt at implementere

Nem administration

Chromebooks administreres med få klik fra ét sted, Google Admin Console. Og Chrome OS er takket være Googles avancerede AI teknologi så sikkert, at I ikke engang behøver at overveje antivirus. I sparer masser af tid, som kan bruges på andre værdiskabende opgaver.

Nem at bruge

Den intuitive grænseflade i Chrome OS gør det nemt for medarbejderne at samarbejde i skyen og navigere i applikationer online såvel som offline – så I kan mobilisere alle kræfter i en omskiftelig hverdag.

Udvalgte Chromebook Enterprise enheder fra HP
– Indeholder Chrome Enterprise Upgrade

HP Pro c640
Chromebook Enterprise

Kraftfuld, slank og sikker

Kom nemt og effektivt gennem dagen med den elegante HP Pro c640 Chromebook med den enkle og sikre Chrome OS, udvidet ydeevne og indbygget fortrolighed, tilslutning og samarbejde.

  • Chrome OS™
  • 14″ refleksfri skræm
  • 10.-generations Intel® Core™ i3-processor
  • 64 GB eMMC storage
  • 8 GB DDR4-2666 SDRAM

HP Elite c1030
Chromebook Enterprise

Sikker cloudbaseret produktivitet

Hold dit momentum i gang med den robuste og supertransporterbare HP Elite c1030 Chromebook og dens udvidede trådløse tilslutningsmuligheder og en indbygget fingeraftrykssensor, så du hurtigt kan logge på.

  • Chrome OS™
  • 13.5″ touchskærm
  • 10.-generations Intel® Core™ i5-processor
  • 8 GB memory; 128 GB SSD storage
  • 8 GB DDR4-2666 SDRAM

Sikker løsning

Giv medarbejderne en sikker forbindelse til hinanden og til skyen, uanset hvor de befinder sig, ved hjælp af Googles avancerede AI teknologi, og verdens sikreste browser.

MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Brug den samme enhed til forskellige formål. Det kan være digital signage, butiksskærme, videokonference og daglig brug.

OMKOSTNINGERNE ER I BUND

Med en Chromebook sparer I på omkostningerne til implementering, styring, sikkerhed og vedligeholdelse. Tilmed er Chromebooks ofte billigere end traditionelle enheder, når arbejdsstyrken skifter til et operativsystem drevet af skyen.

Mød Googles og HP's eksperter på et webinar om Chrome Enterprise den 26. januar og få svar på dine spørgsmål

BOOK PLADS

Flere fordele med Chromebooks i virksomheden

Når medarbejderne logger ind, implementeres virksomhedens it-politikker direkte fra skyen til Chromebooken, som starter på mindre end 10 sekunder fra helt slukket tilstand. Og fra standby er den øjeblikkelig tændt og online. Samtidig har it-afdelingen fuld kontrol over alle it-politikker for alle virksomhedens enheder og brugere.

Det er let at arbejde eksternt med fuld adgang til skyen, og det er let at integrere med Active Directory og SAML SSO-leverandører for fleksibel adgang til virksomhedens ressourcer – uanset applikation. Det er også muligt at aktivere delte enheder med administrerede gæstesessioner eller en såkaldt kiosktilstand.

Spar penge og øg produktiviteten
Implementering af Chromebooks kan give organisationen betydelige besparelser gennem reducerede indkøbs- og driftsomkostninger samt forenklet implementering og administration med mindre support og vedligeholdelse. Og medarbejderne bliver mere produktive, når de får adgang til hurtige, sikre og fleksible computere.

Vil du vide mere om, hvordan Chromebooks kan strømline og forbedre din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad kan COMM2IG hjælpe med?


Deployment af Chrome-enheder


Rådgivning ved indkøb af Chrome-enheder


Chrome Enterprise Upgrade

RING MIG OP


Vil du vide mere?


Per Bakhauge
Business Manager


+45 53 39 08 38
peba@comm2ig.dk


Vil du vide mere?


Søren Eskild Jensen
Solution Advisor


+45 29 73 39 19
seje@comm2ig.dk

Bliv kontaktet af vores Chrome Enterprise-Team

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt