Logistik-medarbejder til it-forhandler i vækst

COMM2IG er en af landets største leverandører af infrastruktur med salg af hardware og et komplet udvalg af IT-løsninger. Vi er 150 ansatte fordelt på kontorer i Kokkedal, Aarhus og Aalborg samt på vores store lager i Allerød.

Da vi fortsat vækster og har travlt søger vi aktuelt en ny lager- og logistik kollega til vores logistik- og konfigurationscenter i Allerød.

JOBPROFIL

Som vores nye logistik-kollega bliver du en del at et velfungerende team på 10 kolleger, der altid supplerer og støtter hinanden. Blandt dine primære arbejdsopgaver er varemodtagelse, plukning og pakning af varer samt registrering i vores økonomi- og lagerstyringssystem, Dynamics Business Central.

I samarbejde med dine kollegaer og efter en grundig introduktion samt oplæring, vil du også deltage aktivt i vores løbende procesoptimering samt assistere i vores konfigurationscenter, hvor vi håndterer mange forskellige it-relaterede opgaver.

HVEM ER DU

Erfaring fra lignende stilling og truckcertifikat er en fordel, men ikke påkrævet. Som menneske er du punktlig, systematisk og har høj datadisciplin. Du formår at fastholde et godt overblik også når der er travlt – og så tager du gerne en aktiv og deltagende rolle i teamet. Vi forventer desuden, at du er engageret og besidder et godt humør.

OM OS

Hos COMM2IG lægger vi vægt på en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. I bygningen som huser vores logistik– og konfigurationscenter forefindes også kontorer, køkken og badefaciliteter. Vi styrker vores sammenhold gennem fælles aktiviteter; fx har vi træningshold, personaleforening, sundheds-, massage- og frugtordning m.v.

Du kan se frem mod et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed, hvor kollegerne er kompetente og smilende.

HAR DU SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte logistikchef, Martin Kaj Holm-Nielsen på +45 23 63 84 18. Du uploader din ansøgning via formularen nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

Har du spørgsmål til stillingen?

COMM2IG employee portrait


Martin Kaj Holm-Nielsen
Logistikchef


+45 88 41 87 81