Licens Solution Advisor til Kokkedal

Har du erfaring med Microsoft licenssalg?

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vi er flere end 150 ansatte, omsætter for over én milliard kroner og vi bor i moderne kontorer i Kokkedal, Allerød, Aarhus og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange kunder, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel på licensrådgivning. Derfor søger vores licenesafdeling en erfaren og udadvendt licensrådgiver, der skal fungere som det udførende bindeled mellem vores erfarne sælgere og vores kunder.

JOBBET

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger i licensteamet og eksterne distributører og producenter.

Din primære opgave er at arbejde sammen med COMM2IGs Key Account Managers og give dem støtte til licensrådgivning hos kunderne. Derudover består jobbet af følgende opgaver:

  • Du får ansvaret for vedligehold af COMM2IGs CSP-portal i forhold til blandt andet opdatering af prislister.
  • Du skal håndtere kunder i Østdanmark og skal tage ansvaret for disse samt rådgive vores kunder i deres licensforretning.
  • Være et aktiv på kundemøder sammen med salgskollegaer (både på Teams og ved fysiske møder)
  • Du skal lave tilbud på priser og følge disse til dørs.

OM DIG

Du skal have kendskab og erfaring til og med Microsoft licensering – herunder blandt andet NCE (CSP) og Volumen aftaler.

Det er vigtigt, at du er smilende, positiv og brænder for at levere en professionel og nærværende kundeservice og sætter kundens behov i centrum. Derudover er skal du være proaktiv og struktureret og evner at arbejde under pres i givne perioder. Du skal trives med kundekontakt, både telefonisk og på kundemøder, og du skal have gåpåmod og lyst til at udvikle dine evner.

Vi forventer også, at du har gode skriftlige og mundtlige kompetencer.

COMM2IG TILBYDER

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores virksomhed er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til Head of CSP & License, Mia Holm Rasmussen.

  • Et spændende og lærerigt selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
  • Smilende og kompetente kollegaer
  • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Lyder stillingen interessant? Upload din ansøgning og CV via formularen nedenfor.

Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Mia Holm Rasmussen
Head of CSP & License


+45 25 50 06 50