Solution Architect, Data Center

Techincal employee looking at the inside of a computer

Erfaren Solution Architect til vores datacenter-afdeling i Kokkedal

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vi er flere end 130 ansatte, omsætter for over 1 milliard kroner og vi bor i moderne kontorer i Kokkedal, Aarhus og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange kunder, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

jobprofil

Som vores nye Solution Architect indgår du i et mindre team med erfarne og kompetente kolleger. Din faglige og teknisk viden gør dig til et naturligt bindeled mellem vores erfarne sælgere, produktspecialister og kunder.

Dine arbejdsopgaver spænder fra pre-salgs opgaver over installation af de solgte løsninger til driftsopgaver hos kunder. Derudover vil der være arbejdsopgaver i forbindelse med certificering og dygtiggørelse af dig selv som Solution Architect på flere områder indenfor datacenter og infrastruktur.

Det forventes, du har erfaring på området og det er en fordel, hvis du allerede nu oppebærer certificeringer som specialist på f.eks. Dell EMC, Lenovo eller HPE Server/Storage.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har stor erfaring fra IT-branchen og kan dokumentere gode resultater. Du er positiv og du arbejder fint både selvstændigt og som en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med en god datadisciplin. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør. Og så tilstræber du altid, at kommunikationen – såvel internt som med kunden – er et absolut omdrejningspunkt for en god installation eller et godt driftsprojekt.

Du er formentlig i dag i en lignende stilling eller har et job hvor dine nuværende kompetencer er ideelle til opnormering til et job som dette.

Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk og behersker engelsk på forhandlingsniveau.

COMM2IG tilbyder
  • Et spændende selvstændigt job i en dynamisk vækstvirksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En uformel og moderne arbejdsplads med en familiær kultur
  • Smilende, nærværende og kompetente kollegaer
  • Attraktiv lønpakke efter dine kvalifikationer
  • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, god kantine, personalegoder mv.

Sådan søger du jobbet

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Datacenter, Thomas Frost, +45 22 10 52 13.

Du sender din ansøgning via formularen nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Thomas Frost
Head of Data Center


+45 22 10 52 13

Kontakt Thomas Frost