Kan du rådgive om komplekse it-projekter?

Business Manager til COMM2IG i Kokkedal

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Hvis du bliver vores nye Business Manager, skal du være med til at sikre, at de altid får den helt rigtige løsning.

Vi er i alt over 100 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som omsætter for 1 milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, og du bliver et vigtigt bindeled mellem kunderne og internt salg.

jobbet

Dit arbejde ligger i spændingsfeltet mellem teknik og salg i en topprofessionel afdeling med fokus på services og cloud-løsninger som Microsoft Cloud Services. Ud over presale-aktiviteter får du ansvar for scoping og gennemførelse af komplekse it-projekter, og du vil ofte være den, der leder processen og får samarbejdet til at glide.

er det dig?

Du forstår at sætte dig ind i kundernes behov og udnytte din solide viden om it-infrastruktur, så du yder en kvalificeret rådgivning. Du har forretningsforståelse og kan tænke kommercielt. Du får en central placering, så det er vigtigt, at du er selvstændig, struktureret og udadvendt med lyst til at networke både in- og eksternt. Du skal kunne dokumentere din faglighed, og du må gerne have erfaring fra en lignende stilling.

Vi forventer, at du har et indgående kendskab til M365-platformen, Azure Active Directory og Identity-løsninger. Du skal støtte vores kunder i deres cloud-rejse på Microsoft Modern Workplace og Modern Management, så du skal have stor teknisk forståelse og kunne demonstrere værdien af cloud-løsninger.

vi tilbyder
  • et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • en arbejdsplads med plads til den enkelte
  • nærværende og kompetente kolleger
  • en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • personaleforening, løbeklub, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

ansøgning

Vi har brug for dig nu, så upload din ansøgning og dit cv senest den 1. december. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER:

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Morten Dalsgaard
Partner Manager, Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00