AV Solution Advisor til Kokkedal

AV Solution Advisor til IT-leverandør i vækst

COMM2IG er blandt landets største leverandører af IT-infrastruktur og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige organisationer.

Vi er 145 kollegaer fordelt på fire lokationer i Aarhus, Aalborg, Allerød og Kokkedal.

 

Vores AV-afdeling oplever særlig stor vækst og stigende efterspørgsel efter spændende AV-løsninger. Derfor ønsker vi nu at opruste med endnu en dygtig og rutineret AV-Solution Advisor, som besidder et solidt overblik over produktpaletten og som kan rådgive vores kunder professionelt med avancerede AV-løsninger fra vores kontor i Kokkedal.

jobbet

Du kommer til at arbejde nært sammen med erfarne AV-kolleger og udvalgte eksterne professionelle partnere. I samarbejde med den kundeansvarlige er din primære opgave at udøve kyndig rådgivning fra start til slut i forbindelse med implementeringen af kundens AV-løsninger.

Arbejdet foregår både selvstændigt og i teams, hvor du får rig mulighed for sparring med AV-kollegaer samt COMM2IGs mange øvrige specialister.

ER det dig?

Vi har brug for en person, der har oprigtig stor interesse for AV-udstyr med flair for detaljen og som kan gennemskue kundens ønsker og behov. Det er en fordel, hvis du har en teknisk baggrund. Er du samtidig serviceminded, ansvarsbevidst og struktureret – så er COMM2IG helt sikkert lige dig. Hos COMM2IG er organisationen flad og i hverdagen vil du opleve et stærkt sammenhold på tværs og en behagelig, varm omgangstone præget af højt positivt humør.

Vi tilbyder
  • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En arbejdsplads med nærvær og kompetente kollegaer
  • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • Personaleforening, frokostordning, massage og flere andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vi har brug for dig nu, så upload din ansøgning og dit CV nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for AV, Jens Thulstrup på +45 20 87 75 52.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt


Har du spørgsmål?


Jens Asp Thulstrup
Salgschef, AV & Collaboration


+45 20 87 75 52