AV-arkitekt til IT-leverandør i vækst

COMM2IG er blandt landets største leverandører af IT-infrastruktur med en årlig omsætning på 1 milliard DKK og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige organisationer.

Vi er i alt 120 kollegaer fordelt på tre lokationer i Aarhus, Aalborg og Kokkedal.

Vores AV-afdeling oplever særlig stor vækst og stigende efterspørgsel efter spændende AV-løsninger. Derfor ønsker vi nu at opruste med en teknisk dygtig og rutineret AV-arkitekt, der bl.a. kan designe og implementere avancerede AV-løsninger.

Jobbet

Som en teknisk projektleder vil du arbejde tæt sammen med erfarne AV-specialister samt eksterne AV-partnere. Med base på hovedkontoret i Kokkedal vil dine primære opgaver være projektstyring fra start til slut, herunder programmering, design og implementering af professionelle AV-løsninger. Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i teams, hvor du får rig mulighed for at sparre med øvrige AV-kollegaer og COMM2IGs mange øvrige specialister.

er det dig?

Vi har brug for en person, der har oprigtig stor interesse for AV-udstyr med flair for detaljen og som har hænderne skruet godt på. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til programmering, fx Crestron. Er du samtidig serviceminded, ansvarsbevidst og struktureret – så er COMM2IG helt sikkert lige dig. Hos COMM2IG er organisationen flad og i hverdagen vil du opleve et stærkt sammenhold på tværs og en behagelig, varm omgangstone præget af højt positivt humør.

Vi tilbyder
  • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En arbejdsplads med nærvær og kompetente kollegaer
  • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • Personaleforening, frokostordning, massage og flere andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vi har brug for dig nu, så upload din ansøgning og dit CV nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg stillingen her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål til stillingen?


Jens Thulstrup
Head of AV & Collaboration


+45 20 87 75 52
jat@comm2ig.dk