Brug for overblik?
— HPE CloudPhysics måler infrastrukturen i dit datacenter.

Brug for overblik?
Når du anskaffer ny hardware til din datacenterløsning, kan det være svært at finde ud af hvor meget processorkraft, hukommelse og kapacitet den skal bestykkes med. Mange af beslutningerne om løsningen, blev foretaget for flere år siden ud fra datidens muligheder, og er måske ikke optimale til nutidens behov, forventninger og krav.

Fuldt overblik med HPE CloudPhysics
Selv den mest styrede itopsætning har normalt tomme felter, der kræver forklaring.  For at foretage præcis dimensionering og forklare den fremtidige opsætning, kan du måle hele dit datacenters infrastruktur med Cloud Physics fra HPE. Det giver et fuldt overblik over CPU / RAM / Diskforbrug med præcis forklaring af overidriftsættelse, forældet OS, hardware, der har nået slutningen af levetiden eller slutningen af support og meget mere.

Mere tid til at fokusere at forudsige datavæksten
Som ITprofessionel er du selvfølgelig opmærksom de fleste af disse parametre, men når du investerer i ny hardware, der skal vare i 5 år eller mere, er det afgørende at kende den 100% nøjagtige opsætning, og hvad der kan ændres, når du køber nyt udstyr.

Med det plads kan du fokusere at forudsige datavæksten, hvilket er kompliceret.  Med HPE er det blot et par klik, og agenten måler for den periode, du har valgt. Derefter vil analysen være klar til gennemgang.  Ring til din COMM2IG kontakt, eller send en email for at konfigurere HPE Cloud Physics.

COMM2IG employee portrait


Interesseret i HPE CloudPhysics?


Thomas Frost,
Head of Datacenter


+45 31 35 71 02
Send e-mail


Carsten Dan Petersen,
Solution Advisor, Datacenter


+45 42 83 32 36
Send e-mail

Kontakt os

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.