Kom godt i gang med fjernundervisning

Overvejer du fjernundervisning som følge af nedlukningen af skoler og institutioner, har vi samlet en masse inspiration og vejledninger til de populære platforme:

 • Apple
 • Google
 • Microsoft

Pas godt på jeres nærmeste, og udvis samfundssind.

Et virtuelt klasserum med Apple

Fjernundervisning giver dig mulighed for at fortsætte din undervisning, selvom eleverne ikke fysisk befinder sig på skolen. Du har mulighed for at undervise mens eleverne er online tilstede, og kan have en dialog, der i høj grad minder om den du ville have i et fysisk klasseværelse. Samtidig åbner fjernundervisning op for fleksible og innovative muligheder i undervisningen.

Apples teknologi åbner op for en bred vifte af muligheder for fleksible og let tilgængelige værktøjer og arbejdsgange. Disse værktøjer kan gøre fjernundervisningen til et naturligt supplement i din undervisning og være mere end envejskommunikation, “talking heads” og udveksling af filer

Tilmeld dig webinar om fjernundervisning

COMM2IG afholder i samarbejde med Kompas en række webinarer, der udfolder de tekniske og pædagogiske arbejdsgange i forbindelse med inddragelse af fjernundervisning.

Webinarene fokuserer vi på konkrete forslag til undervisningsaktiviter, hvor lærerenes og elevernes iPads og Mac-computere kan komme bedst muligt i spil.

Samtidig vil vi komme med bud på, hvordan den gode fjernundervisning kan tilrettelægges så læringsudbytte, samarbejde  og motivation er i fokus.

Vil I have jeres eget webinar?

 • I samarbejde med Apple tilbyder vi også eksklusive webinarer for skoler/kommuner. Kriteriet er, at I kan samle mellem 15 og 40 deltagere

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder om jeres eget webinar, skal du kontakte Thomas Piekut på 26 79 61 16 eller thbp@comm2ig.dk.

Du kan også læse mere om mulighederne for fjernundervisning med teknologi fra Apple her.

Podcast om fjernundervisning

Hør podcast om fjernundervisning og bliv inspireret. Den er lavet af Jakob E. Hansen i samarbejde med COMM2IG og Kompas.

Gå til podcast.

Vi hjælper dig videre

Sammen med Kompas, vores samarbejdspartner på Apple komptenceudvikling, er vi klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål om fjernundervisning med Apples teknologi. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så ringer vi dig op.

Læs mere om vores webinarer om fjernundervisning her.


Thomas Bach Piekut


Solution Advisor,
Apple Education+45 26 79 61 16
thbp@comm2ig.dk


Kontakt Kompas


Lars Levin
+45 29 72 48 35
lars@kompas.one


Jakob Steensig
+45 53 37 27 81
jakob@kompas.one

Fjernundervisning med Google

For at hjælpe skoler og uddannelsesinstitutioner med at håndtere fjernundervisning, har Google valgt at gøre Hangouts Meet premium features tilgængelige for alle G Suite for Education-domæner.

Her er en samlet oversigt over de ressourcer, som Google tilbyder lærere og elever:

De vigtigste features i Hangout Meets

 • Mulighed for møder/undervisningslektioner med op til 250 personer i ét Hangout
 • Mulighed for at lave live streaming (webinar) med op til 100.000 bruger internt på jeres domæne
 • Mulighed for at optage møder/undervisningslektioner, som automatisk bliver gemt på Google Drev og kan deles videre derfra
 • Læs om alle yderligere features i Hangouts Meet her

Download præsentation om fjernundervisning

 • Præsentation om strategier og idéer til, hvordan du  kan bruge værktøjerne i G Suite til at få mest muligt ud af fjernundervisning med eleverne.
 • Præsentationen som webinar
 • Gense webinaret om fjernundervisning her

Ressourcer omkring fjernundervisning

Giv Chromebooks med hjem til fjernundervisning

 • For at klæde administratorer bedst muligt på til fjernundervisning, har Google lavet denne guide til, hvordan administratorer kan klargøre skolens Chromebooks til at eleverne tager dem med hjem og bruger dem til fjernundervisning. Det kan du læse meget mere om i denne Help Center-artikel.

YouTube Learning Hub

 • Sammen med indholdskreatører på YouTube har Google også lavet the Learning Hub, som Google er i gang med at oversætte og gøre bredere tilgængelig som en destination for sikker og relevant læringsindhold.

Hold dig opdateret

Google for Education blogGoogle for Education hub med flere COVID-19-ressourcer og @GoogleForEdu på sociale medier er de bedste steder at holde sig orienteret omkring opdateringer fra Google.

Vi hjælper dig videre

I samarbejde med iTeach, vores samarbejdspartner på Google kompetenceudvikling, er vi klar til at hjælpe dig videre med fjernundervisning allerede i dag. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så ringer vi dig op.


Per Bakhauge


Business Manager,
Google Education


+45 53 39 08 38
peba@comm2ig.dk


Kontakt ITeach


Joachim Foged


+45 26 83 54 94
joachim@iteach.dk

Fjernundervisning med Microsoft

Microsoft Teams til uddannelse er et onlineklasseværelse, hvor elever og lærere kan fokusere på læring.

Det inkluderer virtuelle mødefaciliteter, opgavedeling og -samarbejde, chat og samtaler et enkelt sted, tilgængeligt på enten mobil, tablet, pc eller browser. Hvis du vil vide mere om Microsoft Teams, og hvordan du kommer i gang, kan du finde mere information her:

Vi hjælper dig videre

Vi klar til at hjælpe dig videre med fjernundervisning på Teams-platformen allerede i dag. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så ringer vi dig op.


Morten Dalsgaard


Partner Manager,
Microsoft Cloud


+45 88 41 87 78
moda@comm2ig.dk


Michael Falkenberg


Solution Advisor,
Microsoft Cloud


+45 88 41 87 37
mifa@comm2ig.dk

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt