Lenovo 10e
Chromebook Tablet

Den nye Lenovo 10e Chromebook Tabet er designet til at gøre det endnu lettere for eleverne at arbejde sammen, og giver skolerne adgang til Googles undervisningsunivers helt fra 0. klasse.

Lenovo 10e Chromebook Tablet giver de mindste elever værdifulde undervisningsværktøjer i hænderne. Denne tablet tilbyder ‘tried-and-true’-Lenovo bestandighed i en helt ny Chrome-baseret enhed til et prisniveau, der ikke kan matches af andre.

  • MediaTek 8183 processor
  • Chrome OS™
  • 4 GB RAM
  • 32 GB eMMC
  • Op til 16,5 timers batteri

forberet læring

Lenovo 10e Chromebook Tablet er det ideelle værktøj til elever, som starter deres uddannelsesrejse i børnehaven med problemløsningsspil og uddannelses applikationer igennem Chromebook App Hub.

Alsidig funktionalitet

Som den eneste Chrome tablet, der tilbyder muligheden for et foliokeyboard med nem magnetisk tilkobling, kan Lenovo 10e Chromebook Tablet hjælpe dine elever fra at lære, til at lære igennem teknologi.

Nem at tage med

Med en vægt på under 500 gram, er Lenovo 10e Chromebook Tablet lettere og billigere end sine konkurrenter, alt imens at den stadig huserer en stor skærm i en tynd profil.

udholdende batteri

MediaTek 8183 processoren er optimeret til tablet-brug. Derfor kan Lenovo 10e Chromebook Tablet optage videoer, køre AR-applikationer og vise præsentationer alt imens tablettens batteri kan holde sig i op til 16,5 timer.

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Per Bakhauge
Google ansvarligpeba@comm2ig.dk
+45 88 41 87 06

Hør mere om dine muligheder hos os

COMM2IG styrker børn og unges læring igennem teknologi

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt