Overvågning og sikkerhedsløsninger til din infrastruktur

Kom til seminar og få indblik i tre forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med overvågning af din infrastruktur og tage hånd om væsentlige sikkerhedsudfordringer i din organisation.

Fortinet
Fortinet har skabete Fortinet Security Fabric med en integreret tilgang til nutidens infrastruktur, hvor data ikke længere er på indersiden af den traditionelle perimeter, men praktisk talt overalt og derfor er det blevet vigtig at beskytte ens infrastruktur end-to-end.

Kernen af Security Fabric´en er simpel. Sikkerhedsværktøjer er dybt integreret i netværket, mens de stadig opererer i en bred vifte af miljøer fra cloud til IoT. De er vævet sammen i en fabric-baseret framework, der tillader dem at indsamle, dele og korrelere trusselsinformation mellem sikkerheds- og netværksenheder.

Microsoft Azure Senitel
Hør om Infrastruktur i Microsoft Azure og bliv præsenteret for Microsoft Azure Sentinel, der giver dig mulighed for at se og stoppe trusler, før de gør skade på IT infrastrukturen både i cloud og on-premise. Få også et indblik i Microsoft Cognitive Services, der kan hjælpe jer med at bygge intelligente applikationer,

Admin By Request.
Markedets bedste løsning til håndtering af lokal administrator adgang på Windows og Mac fortsætter med at tilføje relevante og brugbare funktioner uden at gå på kompromis med brugerens produktivitet. Se de nyeste funktioner og kundeeksempler.

 

Dato

Den 25. april
Kl. 08.30-12.00

Lokation

COMM2IG
Bredskifte Allé 11
DK-8210 Aarhus V

Agenda

8:30 – 9:00 Registrering og morgenmad
9:00 – 9:45 Fortinet Security Fabric
9:45 – 10:30 Microsoft Azure
10:30 – 10:40: Pause
10:40 – 11:25 Admin By Request
11:25 – 12:00 Tak for i dag og sandwich.

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Jens Ole Andersen
Konsulentchef


+45 23 89 61 03
jeoa@comm2ig.dk