Apple MacBook Pro and Female in enterprise environment staircase

Tilbyd medarbejderne de enheder, som de selv foretrækker at arbejde på.

Det gør dem både produktive og booster deres arbejdsglæde.

3 ud af 4 medarbejdere ville vælge Mac2. Er du klar til at give dem valgmuligheden?

Tiltræk og fasthold yngre kandidater

Den nye generation af medarbejdere, stiller i højere grad krav til udbudet af arbejdsredskaber1. Derfor har det aldrig før været så vigtigt, at kunne tilbyde et bredt udvalg af computere og telefoner i kampen om at tiltrække og fastholde de unge talenter.

Boost produktivitet og arbejdsglæde

En undersøgelse foretaget af Jamf viste, at ca. 3 ud af 4 medarbejdere ville vælge at bruge Apple-produkter på arbejdet, hvis de fik valget.2 Samtidig har en rapport fra Forrester estimeret, at medarbejdere ser en forbedring af produktiviteten på op mod 5%, når de vælger Mac.3 Med en fritvalgsordning, får dine medarbejdere mulighed for at skabe synergi med højere produktivit og større arbejdsglæde med et arbejdsredskab, som de er vant til at bruge fra deres privat- og studieliv.

nedbring it-omkostninger
Rapporten fra Forrester estimerer samtidig at medarbejdere, der vælger at arbejde på Mac, udgør en mindre omkostning for virksomheden, da Mac har en højere gensalgsværdi og færre supportsager end ved brug af andre computere.3 Helt konkret kan en enkelt Mac spare virksomheden for 5.291,85 kr. i løbet af tre år sammenlignet med andre computere.4

Hos COMM2IG skaber vi de bedste rammer for Mac & iPhone i jeres organisation

klargøring af infrastruktur & drift

Vores certificerede Apple specialister designer rammerne i jeres infrastruktur, så I får styr på klient- og datasikkerhed samt udrulningen af Mac, iPad og iPhone.

indkøbsmuligheder for Mac & iPad

Hos COMM2IG udbyder vi en serviceløsning, som bl.a. tager hånd om administration, finansiering, indkøb, servicering & recycling af computere. Vi kalder løsningen for Computerordninger, og den  giver dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres egen arbejdscomputer, som også må bruges privat. Løsningen giver en fantastisk IT-oplevelse for både IT-afdelingen og brugerne, der eliminerer uforudsete udgifter og tilbyder et attraktivt personalegode.

Læs mere om computerordninger her

indkøbsmuligheder for iPhone

Sammen med bl.a. Apple har COMM2IG udviklet en ny og unik totalløsning for driften af smartphones, som har til formål at aflaste IT-afdelingen med drift og administration af smartphones, og samtidig give virksomhedens ansatte mulighed for at vælge den smartphone, som de selv ønsker.

Læs mere om Drift af Smartphones her

Skal medarbejderne blot have mulighed for at vælge deres egen smartphone? Så tilbyder vi også almindelige bruttolønsordninger, hvor medarbejderne, kan vælge egen arbejdstelefon, på et forhåndsgodkendt sortiment.

Læs mere om Bruttolønsordninger her

Priseksempler på brutto- og nettolønsordninger

Bruttolønsordning Træk pr. måned
iPhone 14
128 GB lagringskapacitet
195,-
iPhone 14 Plus
256 GB lagringskapacitet
270,-
iPhone 14 Pro
256 GB lagringskapacitet
315,-
iPhone 14 Pro Max
256 GB lagringskapacitet
350,-

Alle ovenstående priser er angivet i danske kroner pr. måned ved topskat i hele aftaleperioden på 12 måneder inkl. moms. Priserne afspejler merprisen pr. måned i aftaleperioden for virksomhedens tilskud til en almindelig arbejdstelefon til en værdi af 3.200 kr. inkl. moms. Ovenstående priseksempel inkluderer finansiering, 10% returoption, all-risk forsikring, hardwareservice samt administration og håndtering i hele aftaleperioden på 12 måneder. Medarbejdere, som indgår i en bruttolønsordning, skal være opmærksom på beskatning af Fri telefon. Vi gør opmærksom på, at der tages forbehold for tastefejl og eventuelle prisændringer.

Nettolønsordning Træk i nettoløn pr. måned
iPad
10. generation, A14 Bionic-chip, 256 GB lagringskapacitet og Wi-Fi
205,-
11" iPad Pro
Apple M2-chip, 128 GB lagringskapacitet og Wi-Fi
270,-
MacBook Air
Apple M2-chip, 256 GB lagringskapacitet og 8 GB hukommelse
350,-
14" MacBook Pro
Apple M1 Pro-chip, 512 GB lagringskapacitet og 16 GB hukommelse
515,-

Alle ovenstående priser er angivet i danske kroner pr. måned inkl. moms og inkluderer finansiering, udvidet garanti, all-risk forsikring, hardwareservice samt administration og håndtering i hele aftaleperioden på 36 måneder. Priserne afspejler merprisen pr. måned i aftaleperioden for virksomhedens tilskud til en almindelig arbejdscomputer til en værdi af 6.500 kr. inkl. moms. Vi gør opmærksom på, at der tages forbehold for tastefejl og eventuelle prisændringer.

Apple MacBook Pro and Female in enterprise environment

Book et uforpligtende møde med vores specialister

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Apple Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail

Find ud af hvorfor nogle af de største virksomheder bruger Mac

Læs mere

1) Millennials at work: https://www.pwc.com/co/es/publicaciones/assets/millennials-at-work.pdf
2) 2016 Employee Choice Program Survey: https://resources.jamf.com/documents/books/employee-choice-program-ebook.pdf
3) The Total Economic Impact™ Of Mac In Enterprise: https://tools.totaleconomicimpact.com/go/apple/TEI/docs/TEI-of-Mac-in-Enterprise.pdf
4) Estimatet er oprindeligt angivet til 843 USD af Forrester. Beløbet er omregnet til DKK med en kursværdi på 6,2774 DKK pr. USD fra 1. juli 2021: https://www.exchangerates.org.uk/USD-DKK-01_07_2021-exchange-rate-history.html