Giv dine ansatte økonomiske fordele ved at kombinere den privatejede smartphone med en arbejdstelefon

Når det kommer til valget af smartphones, har de fleste en præference for hvilken smartphone man ønsker at benytte. Og har virksomheden dikteret en specifik arbejdstelefon, kan medarbejderne føle sig nødsaget til at holde både en privat smartphone og en arbejdstelefon.

Sådan behøver det dog ikke at være, for med en bruttolønsordning, giver du dine medarbejdere mulighed for selv at vælge en arbejdstelefon, som de kan få stillet til rådighed, på et fast sortiment, der omfatter markedets mest populære smartphones.

Igennem et månedligt løntræk før skat i en periode på 12 måneder, får medarbejderen stillet den ønskede arbejdstelefon til rådighed. Efter periodens udløb har medarbejderen mulighed for at købe arbejdstelefonen fri til markedspris, og samtidig indgå i en ny aftale om en ny arbejdstelefon.

En gennemprøvet ordning, der både er nem og enkel for arbejdsgiver og medarbejdere

Bestillingsportal og asset Management

Medarbejderne får adgang til en bestillingsportal, designet efter jeres specifikke ønsker, og kan herfra bestille deres arbejdstelefon én gang om året. Arbejdsgiveren får adgang til et asset management system, så man har overblikket over virksomhedens udstyr.

Forsikring og udvidet garanti

Som udgangspunkt leveres alle bruttolønstelefoner med en all-risk forsikring og udvidet garanti. Det giver en tryghed for alle parterer i hele aftaleperioden, men også efterfølgende hvis medarbejderen vælger at købe arbejdstelefonen fri.

Beskatning af fri telefon

Hvis en arbejdsgiver betaler for et telefonabonnement og/eller en arbejdstelefon, som også må bruges til private formål bliver man, som medarbejder, beskattet af fri telefon til en værdi af 3.000 kr. i 2021. Denne skattesats ændrer sig fra år til år, fx lød denne skattesats i 2020 på 2.900 kr. om året. Indgår man derved i en bruttolønsordning, kan man ikke fritages for beskatningen af fri telefon. Den enkelte medarbejders skatteforhold har derfor betydning for den økonomiske fordel, der er ved at indgå i en bruttolønsordning.

udvalget af smartphones

Som virksomhed bestemmer du selv hvilke smartphones du ønsker at tilbyde dine medarbejdere. Nedenfor finder du et lille udpluk med priseksempler. Du har også mulighed for at tilbyde medarbejderne tilbehør til arbejdstelefonen, dette kunne fx være høretelefoner, covers, smartwatches, trådløse opladere m.m.

Håndtering af smartphones

Er der brug for hjælp til håndteringen af de mange smartphones i virksomheden, har i adgang til landets bedste og højst certificerede specialister indenfor mobilitet hos COMM2IG.

iPhone 12.
Hæsblæsende hurtig.

iPhone 12 sætter skub under alting med lynhurtigt 5G.1 A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dobbeltkamera-system. Og en smuk Super Retina XDR-skærm, der viser alt med en utrolig detaljerigdom.

300 kr.

Pr. måned i 12 mdr.

Prisen inkluderer all-risk forsikring i 12 måneder, returoption og reklamationsret ved overtagelse efter 12 måneder. Prisen er det estimerede nettolønstræk (efter skat) og er beregnet ved topskat. Bruttolønstrækket (før skat) er 690 kr. pr. mdr. inkl. moms. Den estimerede frikøbspris efter 12 måneder er 1.200 kr.

Samsung
Galaxy S20 5G

Hvor kraftig en mobiltelefon er, afhænger af mange faktorer. Galaxy S20 5G er udstyret med Samsungs mest kraftige og hurtigste processor nogensinde. Samtidig har Galaxy S20 5G kameraer, som gør det muligt at se detaljer, du tidligere gik glip af, både i film og på billeder. Nyt årti. Nyt niveau.

330 kr.

Pr. måned i 12 mdr.

Prisen inkluderer all-risk forsikring i 12 måneder, returoption og reklamationsret ved overtagelse efter 12 måneder. Prisen er det estimerede nettolønstræk (efter skat) og er beregnet ved topskat. Bruttolønstrækket (før skat) er 745 kr. pr. mdr. inkl. moms. Den estimerede frikøbspris efter 12 måneder er 1.300 kr.

iPhone 12 Pro.
Epokegørende hurtig.

iPhone 12 Pro. Lynhurtigt 5G.1 A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Pro-kamerasystem, der giver endnu mere imponerende billeder i svagt lys. Det er banebrydende smukt.

390 kr.

Pr. måned i 12 mdr.

Prisen inkluderer all-risk forsikring i 12 måneder, returoption og reklamationsret ved overtagelse efter 12 måneder. Prisen er det estimerede nettolønstræk (efter skat) og er beregnet ved topskat. Bruttolønstrækket (før skat) er 890 kr. pr. mdr. inkl. moms. Den estimerede frikøbspris efter 12 måneder er 1.570 kr.

Samsung
Galaxy S20 Ultra 5G

Kombinationen af Samsungs mest kraftfulde processor og største batteri får du den hastighed, du har brug for, og udholdenhed nok til hele dagen. Designet er både raffineret og enkelt. Og så er Galaxy S20 Ultra 5G er udstyret med Samsungs bedste kamera nogensinde.

400 kr.

Pr. måned i 12 mdr.

Prisen inkluderer all-risk forsikring i 12 måneder, returoption og reklamationsret ved overtagelse efter 12 måneder. Prisen er det estimerede nettolønstræk (efter skat) og er beregnet ved topskat. Bruttolønstrækket (før skat) er 905 kr. pr. mdr. inkl. moms. Den estimerede frikøbspris efter 12 måneder er 1.590 kr.

i samarbejde med

Vil du gerne kontaktes?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Andre ordninger, der kunne have interesse

Computerordning

Med en computerordning, kan du give dine ansatte muligheden for selv at vælge deres egen arbejdscomputer på et udvalgt sortiment. Ordning kan tilbydes til private- såvel som offentlige kunder og kan tage hånd om alt fra administration, kommunikation, indkøb og frikøb.

Drift af smartphones

Er du på udkig efter en løsning, der omfatter lidt mere end bare en bruttolønsordning? COMM2IG har udviklet et helt nyt koncept, som fritager jer fra de administrative opgaver som smartphones udgør i en virksomhed. Konceptet tager hånd om alt fra håndtering, drift, kommunikation med dine ansatte, indkøb og frikøb af smartphones.

1) Kræver dataabonnement. 5G er tilgængeligt i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne varierer afhængigt af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G-understøttelse hos din udbyder eller på www.apple.com/iphone/cellular.