Horten Advokatpartnerselskab er 2-i-1 frontløbere.

Horten valgte Lenovo ThinkPad Yoga som arbejdsredskab, da den kombinerer effektiviteten fra den bærbare pc med fleksibiliteten i en tablet.

I takt med at de ældre maskiner hos Horten skulle skiftes ud, valgtes Lenovos 2-i-1-maskine ThinkPad Yoga som erstatning. Dette på baggrund af det fundament, som Horten Advokatpartnerselskab afhænger af, nemlig produktivitet. ”Når jeg sidder på kontoret og skal skrive meget, docker jeg den og bruger tastatur, mus og stor skærm. Til møder bruger jeg den til at tage noter på, og så bruger jeg tit læsetilstanden, hvor jeg kan både læse og kommentere på pdf-filer. Den har samme størrelse som en A4-blok, og den giver mig adgang til alle mine firmating, hvor jeg end er”, forklarer advokat og partner Finn Schwarz.

Opgaven

Når et af Danmarks største advokatfirmaer, med over 220 medarbejdere, skal have skiftet deres ældre IT-udstyr, skal det nye udstyr naturligvis understøtte organisationens arbejdsprocesser bedst muligt. COMM2IG er fast samarbejdspartner for Horten, og her var de med til at foreslå Yoga som et attraktivt valg, fordi enhederne forener det bedste fra to verdener – effektiviteten fra den bærbare pc og fleksibiliteten fra en tablet.

Processen

Hos Horten sørger IT-afdelingen for, at driften og sikkerheden i virksomheden er i top. IT-chef Morten Kamper Mathiasen fortæller: ”Lenovo står for en unik blanding af ydeevne og robusthed, og med Yoga kunne vi kombinere det med både touch-skærm og muligheden for at flippe skærmen helt rundt til tablettilstand. Vi bruger nu Windows 10, Office-pakken og de mange andre Windows programmer. IT-afdelingen lægger vores faste image på pc’erne, så de er udstyret ens og har samme høje sikkerhedsniveau”.

Løsningen

Der er etableret et bufferlager hos COMM2IG, så Horten altid med en dags varsel kan få leveret en ny maskine. COMM2IGs faste account manager fortæller, at ”vi har et bufferlager for at sikre bedst mulig tilgængelighed, og det er nemt at se, hvorfor denne enhed er egnet til et miljø som Hortens. Til kundemøder kan man lægge den ned og tage noter, på kontoret kan man arbejde effektivt på den, og så kan man klappe den op som et telt, hvis man har en præsentation. Det virker som et godt match for en travl advokat.”

Partnere

“Når jeg er til møde, flipper jeg skærmen rundt, lægger min Yoga ned på bordet og bruger den som en helt almindelig notesblok med OneNote. Modsat de almindelige noter på papir, kan jeg med Get Organized arkivere mine noter det rigtige sted med det samme.”

Finn Schwarz
Advokat, partner og bestyrelsesmedlem