Hos COMM2IG er der styr på den grønne hverdag

Hos COMM2IG har vi for øje at give plads til den grønne hverdag for alle vores medarbejdere.

I forbindelse med totalrenoveringen af vores hovedkontor i Kokkedal, valgte vi at installere intelligente og bæredygtige ventilationssystemer for at nedbringe kontorets totale energiforbrug, for de 79 medarbejdere som kontoret huserer.

Dataeksperter forventer, at det samlede energiforbrug fra alle verdens datacentre vil overstige 73 milliarder kWh om året i løbet af 20201. Valget af Cloud-udbyder er derfor en væsentlig faktor i værdikæden, når man kigger på den samlede udledning af drivhusgasser. Hos COMM2IG har vi valgt Microsoft som vores egen Cloud-udbyder. Selvsamme virksomhed, Microsoft, har forpligtet sig til at blive CO2 negative inden 20301.

Andre bæredygtige initiativer hos COMM2IG?

  • Vi har dagligt vegetarisk mad i kantinen
  • Vi bruger håndklæder istedet for papir
  • Vi sorterer affald og undgår forbrug af plastik
  • Vi genbruger pap og paller på vores lager, og vi minimerer vores forbrug af papir
  • Vi har en røgfri matrikel
  • Vi har en udbredt cykelkultur i vores organisation og opfordrer til motion
  • Vi har fokus på bæredygtige IT-løsninger

I COMM2IGs Code of Conduct, opfordrer vi alle medarbejdere til at benytte muligheden for online videomøder i det omfang, som er muligt. Samtidig opfordrer vi vores medarbejderne til samkørsel, som også har til hensigt at bidrage til et bedre socialt miljø.

Hos COMM2IG har vi også en udbredt cykelkultur, og tilsammen tilbagelægger COMM2IGs ledelse hvert år ca. 11.000 kilometer på to hjul til og fra kontoret i Kokkedal.

“Her i COMM2IG gør vi noget ud af at få vores medarbejdere ud på to hjul. Det giver dels en større arbejdsglæde og mere energi på arbejdspladsen og i det private”

Stig Juul, direktør