Vi kan ikke redde verden. Men lidt har også ret.

Vi har alle sammen et ansvar for det samfund, vi er en del af. Hos COMM2IG vil vi også gerne gøre en forskel, hvor vi kan.

Vi agerer i en branche, der både bidrager positivt til samfundet, men som også udfordrer miljøet. Vi mener, at der skal arbejdes for en bæredygtig it-branche og arbejder derfor målrettet med recycling-programmer med vores kunder og udvalgte samarbejdspartnere.

Børnefonden

Vi har valgt at støtte BØRNEfonden og har forpligtiget os til at hjælpe 8 børn og unge i Burkina Faso for at sikre dem et fundament for en god fremtid i form af en uddannelse.

Muligheden for at gå i skole, få en uddannelse og efterfølgende bridrage til samfundet er noget, vi tager for givet i Danmark. Med vores bidrag til BØRNEfondens program i Burkina Faso er vi med til at give landet et lille – men for det enkelte barn et stort – skub i den retning.

Knækcancer

Hver tredje dansker rammes af kræft, og sygdommen er den hyppigste dødsårsag i Danmark.

COMM2IG støttede KNÆK CANCER 2019. Vi var derfor stolte over, at vi i samarbejde med tusindevis af danskere, kunne støtte projektet. I alt kunne KNÆK CANCER 2019 indbringe 145 millioner kroner til kampen mod kræft.

Vi støtter

“On the occasion of my senior sister Gueminatou’s wedding ceremony on October 3rd 2016, I was very happy to dance to rejoice with my family”

Awa Sodre, 15 år, går i 7. klasse på skolen Venergre i Burkina Faso