Microsoft har valgt at gøre Teams tilgængeligt for alle de næste 6 måneder!

Hvis I endnu ikke har implementeret Microsoft Teams i Jeres organisation, kan I hos COMM2IG få hjælp til at komme godt igang.

Det er i øjeblikket utrolig relevant, at virksomheder kan benytte Microsoft Teams som samarbejdsplatform og til videomøder.

Microsoft Teams inkluderer virtuelle mødefaciliteter, opgavedeling og -samarbejde, chat og samtaler et enkelt sted, tilgængelig som applikation på smartphone, tablet, PC, Mac eller i en browser.

Uanset om kollegaerne sidder derhjemme eller på kontoret, så kan I hos COMM2IG hjælpes igang og sikre, at alle medarbejdere formår at udnytte de værktøjer, som Microsoft Teams tilbyder.

Kom i gang med Microsoft Teams allerede i dag

Teams de næste 6 måneder

Microsofts gratis prøvepakke giver adgang til op til 1.000 Teams-brugere. Hver bruger vil få 2 GB SharePoint Online lagerplads og få den fulde værdi af Microsoft Teams. 

En hjælpende hånd

Vi hjælper dig med at kickstarte Teams i organisationen, og kan tilbyde teknisk hjælp og træning i brugen af Microsoft Teams.

Vi tilbyder at skræddersy et webinar med de vigtigste funktioner i Teams, så man derved får mest muligt ud af sine onlinemøder. Som inspiration, vil vi komme ind på nogle af følgende områder: 

  • Hvad er Microsoft Teams og hvad kan du bruge det til?
  • Sådan kommer du let i gang med et videomøde 
  • Deling af indhold i videomøder
  • Generel kommunikation
  • Teams kalender – Møder og aftaler


Morten Dalsgaard
Partner Manager, Microsoft Cloud


moda@comm2ig.dk
+45 88 41 87 78


Michael Falkenberg
Solution Advisor, Microsoft Cloud


mifa@comm2ig.dk
+45 88 41 87 37

Skal vi ringe dig op?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt