Opnå et større læringspotentiale med Lenovo ThinkSmart View

Nødvendigheden for nye hybride læringsformater vokser, og årsagen er vi efterhånden blevet bekendt med. Derfor skal undervisningsniveauet løftes, så vi kan imødekomme nye undervisningsformer i klasselokalerne såvel som hjemme i stuerne.

Sammen med Microsoft, har Lenovo udviklet ThinkSmart View, der giver både lærere og elever nye digitale muligheder i undervisningen. ThinkSmart View er det første udviklede Teams Display på markedet og giver bl.a. læren fri til at kunne tage notater eller vise en præsentation på computeren, alt i mens eleverne kan være med fra enheden. ThinkSmart View fungerer som et supplement til de traditionelle redskaber i en digital undervisningen.

Book et uforpligtende møde med vores AV-specialister, og bliv klogere på hvor i kan løfte læringspotentialet. Udfyld formularen nederst på siden, og bliv kontaktet.

“Enheden er ideel til undervisningssammenhænge, hvor en del af eleverne arbejder et andet sted end i klasseværelset. Læreren kan have sin computer fri til at tage noter eller vise en præsentation, mens eleverne kan være fra enheden”

Annbritt Andersen, ansvarlig for Lenovos Smart-Office produkter i Europa, Afrika og Mellemøsten

Book et uforpligtende møde med vores AV-specialist

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Lenovo
ThinkSmart View

Få det fulde potentiale ud af din arbejdsdag!

Din pc har begrænset kapacitet til multitasking. Frigør nogle ressourcer, så du kan arbejde uden forstyrrelser, mens ThinkSmart View håndterer samarbejde og administrative opgaver. Den er nem at installere og vedligeholde og er bygget til at være driftssikker og altid være tændt. Den intuitive brugergrænseflade er bygget op om touchskærmen, hvor du bl.a. kan starte et Microsoft Teams-møde med et enkelt tryk. Se din produktivitet få et boost!

  • 8″ HD IPS touchskærm
  • Qualcomm® Snapdragon 624
  • 2 GB RAM
  • 8 GB eMMC
  • Højttaler, mikrofon og kamera på 5 MP vidvinkel
  • Microsoft Teams-certificeret

Se din pris i vores webshop

2.300 kr. kr.

ekskl. moms

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Allan Klitmøller Mogensen
Solution Advisor, Head of Collaboration


akmo@comm2ig.dk
+45 88 41 87 13