Få et netværk med en sjette sans!

Edge Services Platform (ESP) fra Aruba er branchens første AI-drevne, cloud-native platform, der kan forudsige og løse problemer på kanten af netværket, før de rent faktisk sker. Platformen samler, overvåger og styrer netværket – fra de største core switche i datacenteret til de mindste sensorer og trådløse adgangspunkter.

Kunstig intelligens og machine learning er centrale dele af ESP og virker ved at sammenligne opsamlet data fra de forskellige installationer på netværket. Det sker anonymt og ved at bruge funktionen ”peer comparison,” der identificerer andre installationer med samme setup, baseret på de mere end 750.000 enheder, der i dag bliver håndteret af Aruba Central. Hvis analysen viser, at de andre installationer fungerer mere optimalt, kan løsningen selv foreslå justeringer, pege på mulige issues og give administratoren anbefalinger til optimering.

Behov for automatisering
Voksende mængder af data, ny teknologi og IoT-enheder på netværkene betyder, at det ikke længere er muligt at udføre rutinerne manuelt. Der sker for meget og for hurtigt til, at en it-afdeling kan reagere manuelt. Derfor er automatisk analyse og bearbejdning af data hjørnesten i fremtidens netværk.

I takt med at antallet af IoT-enheder stiger, stiger behovet også for at flytte computerkraften fra datacenteret ud på kanten af netværket. Og det kræver en sikker infrastruktur med kunstig intelligens, der proaktivt identificerer potentielle issues, definerer løsningsforslag og omsætter forslagene til handling – helt uden manuel indblanding.

Forudse problemerne
Med lanceringen af ESP bliver det muligt at foretage konstant analyse af netværket og få indsigt om enheder og brugere. ESP lærer, tilpasser sig og gør netværket i stand til at opdage, løse og ultimativt forudse problemer, før de påvirker en bruger eller virksomheden. Det giver overblik og sammenhæng på et hidtil uset niveau.

Se video og bliv introduceret til ESP på 2 minutterVil du vide mere?


Dennis H. Hansen
Solution Advisor & Head of Data Center


+45 41 94 91 13
dhh@comm2ig.dk


Vil du vide mere?


Thomas Frost
Solution Advisor, Data Center


+45 88 41 87 63
thfr@comm2ig.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.