Finansier den nye iPhone 12-serie og opnå en besparelse på op mod 29%

iPhone 12 mini
Udtryksfuld. Powerfuld. Og knap en håndfuld.

iPhone 12 mini er verdens mindste, tyndeste og letteste 5G-telefon.¹ Den har A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dobbeltkamera-system. Og en smuk Super Retina XDR-skærm.

Kommer snart.

iPhone 12
Velkommen til en helt ny epoke for iPhone.

iPhone 12 sætter skub under alting med lynhurtigt 5G.¹ A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dobbeltkamera-system. Og en smuk Super Retina XDR-skærm, der viser alt med en utrolig detaljerigdom.

Kommer snart.

iPhone 12 Pro
Professionelle kameraer. Uendelige muligheder.

iPhone 12 Pro. Lynhurtigt 5G.¹ A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Pro-kamerasystem, der giver endnu mere imponerende billeder i svagt lys. Det er banebrydende smukt.

Kommer snart.

iPhone 12 Pro Max
Det mest avancerede kamerasystem.

iPhone 12 Pro Max. Lynhurtigt 5G.¹ A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Pro-kamerasystem, der giver imponerende billeder i svagt lys. Og en større Super Retina XDR-skærm. Det er banebrydende.

Kommer snart.

¹Kræver dataabonnement. 5G er tilgængeligt i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne varierer afhængigt af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G-understøttelse hos din udbyder eller på www.apple.com/iphone/cellular.

Finansier den nye iPhone 12-serie og opnå en besparelse på op mod 29%

Finansiering

Med COMM2IGs finansieringsmodel holder du organisationens omkostninger nede ved på forhånd at tage højde for Apple-produkternes høje restværdi. Du får samtidig fleksible muligheder for at justere fornyelsescyklus. Og takket være klare og utvetydige vilkår er du sikret en enkel og behagelig oplevelse.

Finansieringseksempel

Følgende finansieringseksempel er baseret på en to-årig leasingaftale. Sammenligner man kontantprisen for en iPhone 12 (64 GB) i forhold til en leasingplan, kan man spare op til 1.607 kr. pr. iPhone i forhold til en kontant pris, ved at indregne Apples høje rest værdi.

Kontant pris pr. md. i alt besparelse
iPhone 12 (64 GB) 5.599,- 166,34 3.992,09 29%

Ovenstående beregningseksempler tager udgangspunkt i en aftaleperiode på 24 måneder. Alle priser er angivet ekskl. moms og i danske kroner (DKK). Tilbuddet kræver bestilling af iPhone 12-enheder for minimum DKK 120.000 ekskl. moms. Alle finansieringsløsninger forudsætter endelig godkendelse af kreditværdighed og udfyldelse af nødvendig dokumentation. Tilbuddet gælder kun i Danmark. Tilbuddet udløber den 28. februar 2021. COMM2IGs generelle vilkår og betingelser for salg er gældende.


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager, Apple


bos@comm2ig.dk
+45 88 41 87 26

Hør mere om dine finansierings-
muligheder for iPhone 12-serien

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.