Lenovo har udviklet et nyt klimainitiativ

Lenovo giver nu mulighed for at klimakompensere. Kompensationen omfatter CO₂-udledninger fra produktion, transport og til fem års typisk brug af Lenovo-computere.

Størrelsen på klimaftrykket og dermed kompensationen afhænger af, hvilken model man køber. Af samme årsag varierer prisen også i forhold til, hvor meget CO₂, der skal kompenseres for. Dét beløb investerer Lenovo efterfølgende i grønne energiprojekter i samarbejde med verdens førende offset-leverandør, ClimeCo.

“Der er tale om en end-to-end-løsning, hvor kunden får et faktisk CO₂-tal og over tid kan følge, hvor mange kilo CO₂ der er kompenseret for for hver enkelt computer, så de nemt kan bogføre det i deres grønne regnskaber” siger Jens Henrik Thomsen, salgsdirektør i Lenovo Danmark

Valget af projekter varierer, men alle bliver de nøje udvalgt med henblik på at kompensere i de områder, hvor produkterne bliver produceret og anvendt – det kan for eksempel være en vindmøllepark i Bulgarien. Samtlige projekter bliver desuden løbende vurderet af uafhængige tredjeparter for at sikre, at projekterne rent faktisk kompenserer for den mængde, de skal.

”Vi forsøger med det her initiativ at hjælpe vores kunder med at forfølge de grønne strategier, og derfor er vi også glade for, at kunderne indtil videre har taget ekstremt godt imod det” fortæller Jens Henrik Thomsen

“Vi forsøger med det her initiativ at hjælpe vores kunder med at forfølge de grønne strategier”

Jens Henrik Thomsen, salgsdirektør Lenovo Danmark

Vil du vide mere om dine muligheder?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt