Jabra PanaCast og Speak 750

Jabra
Speak 750

Udviklet til at forbedre dine møder med problemfri lyd i verdensklasse.

Fuld dupleks lyd transmitterer begge ender af samtalen i realtid. Derfor er det nemmere at samarbejde på afstand, da det naturlige flow i samtalen ikke forsvinder.

2.399 kr.

vejledende udsalgspris ex moms

Jabra
PanaCast

Designet til at være verdens første intelligente 180° panoramiske 4K plug-and-play løsning til videokonference.

  • 4K video
  • 3 kameraer med 13-megapixel
  • 180° syn
  • Certificeret til brug med bl.a. Microsoft Teams

Gå til webshop

6.400 kr.

Vejledende udsalgspris ex moms

forbedr dine møder

Opgradér dine huddle-rum med en Speakerphone og giv dit team en problemfri kvalitetslyd, der inddrager alle i samtalen. Tovejslyden ved fuld dupleks lyd sikrer den mest naturlige samtaleoplevelse til effektive møder, uanset hvor dit team er placeret.

Certificeret til Microsoft Teams

Designet til den moderne arbejdsplads. Microsoft Teams varianten af Speak 750 har en dedikeret Microsoft Team knap og et supporterende LED-lys, som findes lige ved siden af den. Microsoft Teams knappen lyser lilla og det supporterende LED-lys blinker hvidt ved nye beskeder. Tryk en enkelt gang for at deltage i møder og se, hvornår der er planlagte møder, missede opkald og beskeder på telefonsvaren.

Perfekt til små mødelokaler

Jabra PanaCast har med sine tre kameraer og realtids videofletning mulighed for at give et fuldt 180° syn, så alle mødedeltagere kan være med.

Plug-and-play

Spar tid og penge med plug-and-play. Hurtig forbindelse; simpel plug-and-play til din computer, smartphone eller tablet via USB eller Bluetooth®.

i samarbejde med

Har du spørgsmål?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med den pågældende kampagne. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.