Det professionelle valg. Uanset hvor du arbejder.

Dit arbejde er vigtigt, og uanset hvor eller hvordan du udfører det, er det vigtigt, at du har de værktøjer, du skal bruge for at kunne udføre det optimalt. Derfor, bør du vælge en professionel løsning.

Jabras ingeniører har brugt adskillige år på at udvikle de fremragende produkter i den brancheførende Evolve-serie* og Speak-serie, og har altid haft fokus på maksimal produktivitet.

Uanset om du vil opnå bedre koncentrationsevne i kraft af effektiv støjreduktion eller har behov for et integreret busylight, så du kan vise dine støjende omgivelser, at du arbejder, eller enestående opkaldskvalitet med støjreducerende mikrofoner til et onlinemøde med din chef, kan du finde et Evolve-eller Speak-produkt, der er så perfekt, at det er som skabt til dig. Og det er faktisk lige præcis, hvad det er.

*Du kan se flere oplysninger på jabra.com/commercial-claims.

Har du endnu ikke oplevet fordelene ved active noice cancellation?

professionel brug

Jabras produkter til professionel brug er specialudviklet og optimeret til både Microsoft Teams og Zoom. De er gennemtestet for at sikre en problemfri integration, så du kan nyde godt af en sikker forbindelse, nem installation og den nødvendige fleksibilitet til at udføre dine arbejdsopgaver hvor som helst.

sikker kommunikation

I denne tid, hvor mange arbejder hjemmefra, er datasikkerhed altafgørende. Vælge derfor en enhed, som beskytter data ved hjælp af patenteret parringsteknologi, adgangsbeskyttelse og omfattende kryptering.

Jabra
Evolve2

De bedste professionelle headsets til øget produktivitet, koncentration og samarbejde i det åbne kontorlandskab.

Evolve2-serien kommer i flere varianter med en USB-C eller USB-A tilslutning, og ligeledes optimeret til UC eller MS Teams.

Gå til webshop

altid opdateret

Med Jabra Xpresskan du administrere og opdatere firmwaren på alle virksomhedens Jabra-enheder direkte fra dit skrivebord, så de altid er opdateret med de sidste nye funktioner. Det maksimerer værdien og giver både dig og dine kollegaer større fleksibilitet.

ingen kompromis

Fokus på professionel opkaldskvalitet, større datasikkerhed, problemfri integration af Unified Communications (UC), fremragende lyd og moderne design. Med certificerede enheder fra Jabra er der garanti for alt dette og mere endnu, så du behøver hverken gå på kompromis med kvaliteten eller det stilfulde design.

Jabra
Speak 750

Udviklet til at forbedre dine møder med problemfri lyd i verdensklasse.

Fuld dupleks lyd transmitterer begge ender af samtalen i realtid. Derfor er det nemmere at samarbejde på afstand, da det naturlige flow i samtalen ikke forsvinder.

Gå til webshop

i samarbejde med

Har du spørgsmål?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.