Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at bruge Mac sikkert og effektivt på arbejdet

Hos COMM2IG har vi stor erfaring med implementeringen af Mac i virksomheder. Vi hjælper IT-afdelingen med at få styr på infrastrukturen, så virksomheden får en skalerbar og fremtidssikret løsning til glæde for både medarbejdere og IT-afdelingen.

Vores Apple Solution Advisors har fokus på at øge af medarbejdernes effektivitet ved at stille services og apps til rådighed uden at kompromittere hverken sikkerhed eller skalerbarhed i løsningen. Vi kan også varetage alle praktiske og logistiske opgaver, så dine Mac-enheder er klar til brug, når dine medarbejdere modtager den uanset hvor i verden de befinder sig.

Ligesom vi afvikler logistiske og praktiske løsninger kan vi hos COMM2IG også skræddersye en finansieringsløsning for indkøbet af Mac-enheder eller sammensætte en komplet As-a-Service løsning, hvor du betaler en fast pris pr. ansat om måneden.

Mangler du inspiration til hvorfor du bør tilbyde Mac til dine ansatte? Læs 11 gode grunde til at bruge Mac i virksomheden.

MacBook Pro.
Kompetent helt ind til kernen.

Den nye MacBook Pro har en revolutionerende ydeevne, så dine teams kan levere de bedste resultater. Vælg mellem den kraftfulde M1 Pro og den endnu mere kraftfulde M1 Max for at få superkræfter til professionelle arbejdsgange og fantastisk batteritid.1 Og takket være en imponerende 14″ eller 16″ Liquid Retina XDR-skærm og en række professionelle porte kan dine teams få mere fra hånden med MacBook Pro, uanset hvor de arbejder.2

1Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.
2Skærmene på 14" og 16" MacBook Pro har afrundede hjørner i toppen. Målt som et standardrektangel er skærmene 14,2" og 16,2" diagonalt (det faktiske visningsområde er mindre).

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål angående Mac?


Nikolaj Jonsson
Solution Advisor, Apple


+45 88 41 87 74
Send e-mail


Har du spørgsmål angående finansiering?


Bodil Osberg
Business Manager, Apple


+45 88 41 87 26
Send e-mail

Vil du vide mere om dine muligheder for Mac i virksomheden?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs mere om vores forretningsenhed Apple Enterprise, der via dedikerede specialister designer og leverer de bedste løsninger baseret på Apples produkter til din organisation.

Apple enterprise